(Video)Pemandu Lori yang Kesepian Membuat Keputusan Mengambil Oyen Yang terbiar Sebagai Teman

Bertemu pasangan yang mesra. Paul Robertson dan kucingnya Percy saling mencintai antara satu sama lain. Paul adalah seorang pemandu trak dan pencinta haiwan yang menikmati kerjanya, walaupun pada hakikatnya ia kadang-kadang sunyi dalam perjalanan yang jauh. Akibatnya, dia memutuskan untuk mengambil seekor kucing bernama Howie sebagai teman perjalanannya beberapa tahun lalu. Howie meninggal dunia pada 2017, dan Robertson mengalami salah satu pengalaman paling menakutkan dalam hidupnya.

Hari demi hari, dia menyedari sudah tiba masanya untuk mencari kawan baru untuk mengisi kekosongan hati yang terluka, lalu dia pergi ke pusat perlindungan haiwan untuk berbuat demikian. Dia memilih tempat perlindungan kerana dia ingin menyediakan rumah penyayang untuk seekor lagi kucing terbiar. Dia juga bertemu dengan Percy, seekor kucing liar halia di jalanan, di tempat perlindungan.

Percy mengalami kecederaan di mata kanannya dan salah satu gigi taringnya hilang kerana beberapa pertempuran jalanan. Dia masih baik seperti yang boleh, walaupun sejarah traumatiknya. Robertson menyangka Percy adalah kucing untuknya serta-merta dan mahu mengambilnya sebagai anak angkat.

Percy memasuki kehidupan Robertson dan dengan cepat menjadi teman perjalanan idealnya untuk perjalanan jarak jauh. Kucing yang manis itu gemar mengembara di dalam kenderaan dan menikmati pemandangan. Gaya hidup trak Paul adalah mudah untuk Percy menyesuaikan diri. Mereka bekerjasama dalam segala-galanya, bekerja sebagai satu pasukan, dan hidup sebagai sebuah keluarga.

Kami sangat gembira kerana Percy dan Robertson telah bertemu! Mereka telah bersama selama lebih dua tahun, dan kucing comel itu telah membawa Robertson begitu banyak kegembiraan.

Sila sebarkan berita tentang kisah menyentuh hati ini kepada rakan dan keluarga anda!

Leave a Comment

error: Content is protected !!