[Video]’Hanya 11 Hari Je Allah Bagi Saya Jadi Isteri Awak, Salam Terakhlr Suamiku Syg..’

Setiap pasangan yang bernikah pasti menginginkan rumah tangga yang dibina berkekalan hingga hari tua dan hanya ajaI yang memlsahkan mereka. Namun kita sebagai manusia hanya mampu merancang, jodoh dan ajaI merupakan takdir yang telah ditetapkan buat kita semua.

Rindu yang tlada penghujungnya.

Menerusi video yang telah dikongsikan oleh Miss Qishz di akaun TikToknya, dia berkongsi mengenai uj1an yang dihadapi olehnya iaitu kehilangan suami tercinta. Hanya orang yang pernah mengalami uj1an seberat ini mengetahui betapa perltnya kehiIangan pasangan tersayang buat selama-lamanya.

Wanita berkenaan telah diuji dengan pemerg1an suami tersayang pada tanggal 29 Mei lalu aklbat sera.ngan jntung iaitu hanya 11 hari selepas mereka disatukan.

Video :

 

Walaupun bagaimanapun, dia memberitahu bahawa arwh suaminya itu tldak menunjukkan sebarang perubahan malah kelihatan ceria serta gembira sahaja.

Namun ada antara pengguna Tiktok memberitahu wajah arwh kelihatan ‘berbeza’ semasa majlis kahwin. Sehingga kini video tersebut telah mendapak lebih 600 ribu tontonan di Tiktok.

Sebelum ini, wanita berkenaan pernah memu.at naik video persiapan hari pernikahan mereka kerana teruja mereka bakal disatukan tldak lama lagi.

Video:

 

Sumber : qishz0319, ob

Leave a Comment

error: Content is protected !!