Tupai Diselamatkan Daripada Taufan Tidak Boleh Tidur Tanpa Mini Teddy Bearnya Sendiri

Jill ialah seekor tupai yang diselamatkan daripada Taufan Isaac di Louisiana pada Ogos 2012 ketika dia baru berusia tujuh minggu. Apabila taufan melanda, Jill tersingkir dari sarangnya dan jatuh ke tanah. Nasib baik untuk tupai muda itu, sebuah keluarga yang baik menyelamatkannya dan membawanya ke rumah mereka.

Pada mulanya, keluarga itu bermaksud untuk memupuknya sehingga dia sedikit lebih tua dan lebih kuat, tetapi kemudian mereka memutuskan untuk mengambilnya sebagai anak angkat. Jill menyedari bahawa kehidupan bersama keluarga barunya cukup manis. Sekarang sudah tujuh tahun sejak dia berpindah, dia berkembang maju dan nampaknya cukup gembira.

Sejak tinggal di rumah barunya, Jill telah menjadi selebriti viral dalam dirinya sendiri. Dia mempunyai akaun Instagram sendiri bernama This Girl Is A Squirrel dengan lebih 690k pengikut dari seluruh dunia. Halaman Instagramnya penuh dengan gambar yang menggerunkan kehidupan sehariannya.

Menurut profil Instagramnya, dia seorang “pakar vegetarian, parkour yang satu-satunya ketakutan ialah vakum. Dia menggemari setiap serbet Starbucks yang ditemuinya, tetapi tidak sama seperti dia suka tidur siang. Dan bahagian yang paling comel ialah apabila hampir waktu tidur, dia berkeras untuk berpelukan dengan teddy bear kecilnya sendiri. Dia sentiasa memastikan pasangan tidur tetapnya berada di tangan kecilnya sebelum tertidur.

Jill kelihatan disayangi oleh keluarganya, dinilai dari gaya hidupnya yang mewah. Mereka meraikan hari lahirnya dan membenarkannya datang bersama mereka bercuti. Dia kerap menikmati snek yang lazat, dan kadangkala memakai pakaian kecil yang comel juga!

Temui Jill, tupai itu diselamatkan daripada Taufan Isaac pada 2012.Dia telah menjadi selebriti paling comel di internet sejak 2015.Dan seorang ahli fesyen yang terkenal di dunia.Dia suka memberi teman peluknya dengan baik.Mereka membuat pasangan yang sangat comel sambil tidur bersama.

Adakah Jill telah meyakinkan anda untuk mengikutinya juga?

Jika anda mahukan kemas kini biasa daripada Jill dan kehidupannya yang menarik, pastikan anda mengikuti halamannya untuk melihat semua pengembaraannya

Leave a Comment

error: Content is protected !!