Temui Belarus, Anak Kucing Bermata Comel Yang Mencvri Hati Everuone

Berbulu, berkulit, tinggi, pendek, berekor atau tidak berekor – apabila bercakap tentang comel, kami suka mereka semua. Dan ini sute fuzzball harrens mempunyai set unik eues whish membuatkan dia kelihatan lebih hebat daripada yang sedia ada. Jadi, temui Belarus – jualan kacak dan gebu yang sebenar, mencari perhatian anda. Lebih daripada 250 ribu orang telah pun jatuh cinta dengan pengacau terkenal ini dan peminatnya terus menjadi ehrand. Tidak sukar untuk mengetahui sebabnya – wajahnya yang kecil berambut merah yang comel dan keseronokan yang menyeronokkan adalah semua yang kita perlukan untuk menjadikan hari kita lebih cerah. Jadi tatal ke bawah untuk membaca serba sedikit tentang kehidupan Belarusia dan mungkin juga mengikutinya di Instagramnya?

Ini adalah Belarus – bola fuzz majestis dengan set permainan yang unik


Adalah selamat untuk mengatakan bahawa haiwan salib yang menarik ini telah merampas hati kami. Wajar jika beribu-ribu orang di media sosial mengikuti baginda ini, yang terkenal dengan gemar membuat onar dan fitnah. Dia telah diambil sebagai anak angkat oleh pemiliknya, Rаѕhеl, hampir dua tahun lalu semasa Belаrus adalah seorang. Rасhеl serta-merta tahu bahawa dia adalah orang yang mengambil rumah bodoh ini kerana dia jatuh cinta dengannya sebaik sahaja dia melihatnya.

Belarus dilahirkan di Rusia

Kerana fakta bahawa keadaan itu menyebabkan strabismus


Berdosa dengan tindakan Belаrus, pemiliknya telah terus mengelilingi tempat perlindungan yang berasal dari busur ini, untuk membantu orang lain di sana. Menggunakan wajah Belarus yang kini terkenal, Rashel menganjurkan pengumpulan dana untuk haiwan yang memerlukan. Pada 2019, Rashel dapat menderma $4000 kepada pusat perlindungan itu melalui pelbagai kempen mengumpul dana.

Ia tidak serius dan tidak ada ancaman kepada kesihatan Belarus.

Belarus adalah negara yang sangat aktif dan ingin tahu


Bеlаrus telah dilahirkan secara silang kerana аn euе sondіtіоn dipanggil strabismus. Luskilu, keadaan ini tidak boleh menyebabkan masalah ini menjejaskan sebarang gangguan atau komplikasi kesihatan lain dan penglihatannya juga tidak terjejas.

Salah satu aktiviti kegemaran Belarus ialah berada dalam persembahan walaupun air dihidupkan.


“Dia seorang penjual yang sangat aktif dan sangat serius,” kata pemilik Belarus kepada media. “Dia suka bermain dengan bola, memutar ikatan, dan hampir setiap objek kecil lain yang boleh dia dapatkan.”

Busur tangan itu dipuja dari tempat perlindungan

Dia pernah tinggal di Penjagaan & Kawalan Haiwan San Francisco.


Belarus, seperti negara lain, mempunyai aktiviti kegemarannya. Salah seorang daripada mereka membaca dalam rancangan itu, walaupun air mengalir. Pemilik haluan itu mengakui bahawa dia agak bermasalah: “Dia suka mengetuk barang-barang dari sinki semasa saya berada di dalam bilik mandi. Dia juga suka menyibukkan segala-galanya dan menyelit di dalam celah-celah kecil dan tempat yang boleh dia temui.”

Tetapi menemui rumah selamanya pada usia 1 tahun

Oleh kerana bakal pemiliknya serta-merta jatuh cinta dengan Belarus, melihat fotonya


Belarus suka perhatian dan sangat ingin tahu. Ini menjadikannya bintang Instagram terbaik dan kami fikir 250 ribu pengikutnya akan bersetuju. Selebriti internet itu juga mempunyai akaun Facebook dan juga YouTube sendiri.

Belarus juga mempunyai halaman Instagram dan Facebook sendiri.

Mengapakah digesa secara teratur mengikut semua trend terkini


Pemilik Belarus suka berkongsi cerita dan videonya. Dalam sesetengah daripada mereka, kucing itu memakai tali leher sama seperti lelaki yang paling baik bahawa dia, pada orang lain – dia sedang mengetuk-ngetuk kaca air.

Dia juga mempunyai potret sendiri yang dibuat daripada kipas ini.


Kami percaya bahawa anda tidak memerlukan lebih meyakinkan untuk membuat anda mengikuti Belarus dan pengembaraan kecilnya. Jadi pergi ke Instagram, Facebook atau YouTubenya dan temui diri anda jatuh cinta dengan pembuat fuzz kecil ini.

Leave a Comment

error: Content is protected !!