Tengah bawak kereta, terkejvt tengok ada benda berg0lek di bawah kereta hadapan. Macam tak percaya dia muncul.

Tengah bawak kereta, terkejvt tengok ada benda berg0lek di bawah kereta hadapan. Macam tak percaya dia muncul.

Satu rakaman menggunakan kamera kereta. Di satu jalan raya di mana tempat tak pasti. Ternampak kereta sejenis Axia tiba-tiba macam ada seokar kucing yang keluar dari bawah enjin kereta. Nasib baik takde apa-apa kat kucing tu. Pada mula tengok macam ser4m sejuk.

Sebagai manusia, sebenarnya banyak perkara yang boleh kita pelajari daripada haiwan yang sama berkongsi bumi ini dengan kita. Kucing ni dia memang suka tidur tempat-tempat macam ni. Redvp dalam masa yang sama terasa b4hang enjin atau tayar kereta. Jadi kalau kita parking tu, jenguk-jenguklah dulu t4kut ada yang jenis tak mahu lari bila dengar bunyi enjin, habis arw4h. Untuk hari ini, mari kita baca kisah seorang lelaki yang belajar tentang satu perkara dari insid3n yang melibatkan anak kucing yang terperangkap dalam enjin keretanya.

Video: 

Sebelum keluar rumah, check dulu apa yang patut. Tengok apa enjin semua takut benda macam ni berulang.

Sumber: imuslimnetwork

1 thought on “Tengah bawak kereta, terkejvt tengok ada benda berg0lek di bawah kereta hadapan. Macam tak percaya dia muncul.”

  1. Segalany keajaiban dari Allah kerana dia mahu kita sebagai Hambany lebih berhati hati dalam setiap langkah dan perbuatan supaya kita lebih peka dengan persekitaran supaya lebih berwaspada dalam setiap musibah yg x di undang menjadikn mimpi ngeri yg x dapat di hindarkn walaupun x ingin ia verbally.

    Reply

Leave a Comment

error: Content is protected !!