Keajaiban 1 dalam sejuta. Perut ul4r s4wa tu masih bergerak-gerak setelah menel4n kucing sedang tidur. Ini yang terjadi.

Keajaiban 1 dalam sejuta. Perut ul4r s4wa tu masih bergerak-gerak setelah menel4n kucing sedang tidur. Ini yang terjadi.

Telah tul4r sebuah video di Fesbuk yang dikongsikan oleh seorang wanita dimana kucing peliharaannya ditel4n ul4r s4wa hidup-hidup. Pada mulanya, pemilik itu cuba untuk mencari kucing peliharaan di sekitar rumahnya sebelum ternampak sesuatu bergerak di celah pokok bunga di luar rumah lalu masuk ke dalam rumah.

Kucing antara haiwan peliharaan yang paling banyak dibela dan disukai ramai dengan kecomelan mereka ini. Kehadiran kucing akan membuat pemiliknya tidak rasa svnyi. Namun berbeza pula dengan sitvasi wanita ini yang kehil4ngan kucingnya 4kibat ditel4n ul4r s4wa di perk4rangan rumahnya.

Terkesim4!!! Apa Yang Terj4di Pada Si Bulus Lepas Ditel4n S4ngat Men4kjubkan

Setelah berjaya men4ngkap ul4r tersebut, pegawai keselem4tan cuba untuk mengelu4rkan kucing itu dari perut ul4r dan apa yang terj4di selepas itu sangat men4kjubkan.

Wanita terb4bit cuba memeriks4 dan mendapati seekor ul4r sawa sepanjang tiga meter di dalam rumah itu. Menerusi gambar dan video yang dikongsikan ini, kelihatan kumpulan keselamatan cuba untuk mengelu4rkan ul4r s4wa dari rumah wanita itu.

Video :

Meninj4u di ru4ngan k0men, rata-rata netizen memberi puji4n kepada kumpulan keselamatan serta terkesim4 apabila melihat peristiw4 yang menakjubkan ini.

Kucing peliharaan wanita itu masih hidup dan dapat disel4matkan apabila kucing yang ditel4n tadi dimvntahkan semula. Perkara itu sangat tidak dis4ngka oleh kumpulan keselam4tan malah mereka juga tervja kerana berjaya menyelam4tkan haiwan tersebut. Ul4r s4wa itu kemudian dibawa ke Jab4tan Perhilit4n H4iwan pemeriks4an lanjut.

Sumber: Imuslimnetwork

Leave a Comment

error: Content is protected !!