Temui Garfil, Kucing Paling Marah di Dunia

Perhatikan, Kucing Grumpy: Gambar ‘kucing marah’ Garfi menjadi viral.

Jika Sos Tardar (lebih dikenali sebagai Kucing Grumpy) pemarah, maka kucing Parsi Garfi adalah sesuatu yang lebih dekat dengan “marah” atau “berkomplot untuk membunuh anda.” Bayangkan bangun pada pukul 2 pagi dengan silau berbatu dengan dia duduk di muka anda. Seram, kan?

Garfi benar-benar salah satu kucing yang paling manis, walaupun dia mungkin kelihatan seperti penjahat yang licik. Lihat sahaja bagaimana dia meletakkan semua harapan pemiliknya untuknya! Dia seorang model yang baik, dan persamaannya dengan Garfield sememangnya menarik perhatian. Garfi tinggal bersama pemiliknya, Hulya Ozkok, di Turki, dikelilingi oleh keluarga besar dan rakan kucing yang lain. Kami yakin Garfi sebenarnya seronok berada di sekeliling-mestilah seronok untuk menceriakan kucing yang kelihatan kabur dan marah.

Mungkin Kucing Grumpy Arizona sendiri bertemu dengan pasangannya yang tidak berpuas hati: Garfi, kucing yang paling sedih di dunia.

Apabila gambar-gambar dia bergambar dengan kostum gembira yang ironisnya tersebar seperti api, Garfi, kucing dengan wajah yang sangat marah, menjadi sensasi dalam talian.

Selepas ia disiarkan di Imgur.com awal bulan ini pada 7 Oktober, album foto bertajuk “Garfi, Kucing Paling Marah di Dunia!” mendahului lebih 1.2 juta tontonan.

Garfi tinggal di Turki bersama pemiliknya, jurugambar Hulya Ozkok.

Garfi menyertai Twitter, Facebook dan Instagram, bersandar pada populariti barunya. Lebih daripada 5000 suka sudah wujud dalam komuniti Facebook untuk “Garfi the Angry Cat”

Grumpy Cat, bagaimanapun, tidak perlu bimbang tentang berkongsi tumpuan di Internet. Lewat tahun ini, dia dijangka muncul dalam filem Krismasnya sendiri yang disiarkan di Lifetime. Aubrey Plaza akan menjadi suara Grumpy Cat.

Mungkin, Grumpy Cat akan berasa gembira kerana mengetahui bahawa Internet cukup besar untuk menghiburkan kita semua dengan dua ekor kucing yang tidak berpuas hati.

Leave a Comment

error: Content is protected !!