Sepasang Petani Panik Apabila Mereka Tidak Dapat Menemui Anak Itik Mereka Yang Baru Menetas Sehingga Mereka Melihat Kucing Mereka Membawa Anak Itik Di Mulutnya!

Emma dan Ronan Lally berbangga dengan pemilik ladang di Clara, Ireland di mana perkara luar biasa berlaku tidak lama dahulu. Mereka tidak sabar menunggu beberapa anak itik untuk menetas, jadi mereka memasuki ladang pada suatu hari dan memeriksa telur. Terkejut mereka, anak itik yang telah menetas tidak ditemui walaupun kulit telur yang dibuang berada di dalam jerami!

Mereka mula mencari anak itik itu dalam keadaan panik dan melihat kucing mereka Della dengan salah seorang daripada mereka di dalam mulutnya! Mereka menyangka Della memakan anak itik yang malang itu dan mengambilnya daripadanya hanya untuk mendapati anak itik itu tidak cedera. Kelihatan Della perlahan-lahan membawa anak-anak itik kecil itu dari bahaya. Beberapa ketika kemudian, mereka mendapati kesemua 3 ekor itik selamat meringkuk di bawah Della. Jelas sekali, mereka sedang mencari sesuatu untuk memastikan mereka hangat dan selamat dan naluri ibu Della muncul. Anda lihat, kucing itu hanya mempunyai 3 sampah, jadi dia tahu apa yang dia lakukan.

Walau bagaimanapun, apabila itik membesar lebih cepat daripada anak kucing, ia tidak lama kemudian menjadi terlalu banyak untuk kucing itu. Mereka masih mengekori Della, yang sedang penuh dengan bayinya sendiri. Lihat video Della dan 3 ekor itik comel di bawah:

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!