Bibik jerit panggil balik Si Oyen takmo dengar. Sekali Ibu Oyen datang tarik telinga. Padan muka.

Bibik jerit panggil balik Si Oyen takmo dengar. Sekali Ibu Oyen datang tarik telinga. Padan muka.

Menerusi satu perkongsian di TikT0k kelihatan kucing dewasa sedang mengheret seekor lagi haiwan ini. Nampak haiwan ini mengigit bahagian leher kucing tersebut dan dibawa ke sebuah rumah.

Memelihara haiwan bukan sahaja dapat dijadikan peneman ketika berada di rumah, malah boleh terhibur dengan telatahnya. Apatah lagi haiwan manja dan sukakan perhatian seperti kucing yang comel.

Apa yang mencuri perhatian ramai adalah kucing yang dibawa ke rumah itu adalah Si Oyen. Umum sedia tahu Si Oyen cukup sinonim dengan perangai nakalnya. Berikut adalah perkongsian rakaman ibu kucing paksa Oyen balik ke rumah:

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka dengan rakaman ibu kucing paksa Oyen di ruangan komen

Buat hal betul Si Oyen ini nampaknya! Bukan main lagi dia pergi merayap sampai kena paksa balik rumah. Apa-apa pun perkongsian rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun zamgaban ini telah meraih lebih 21 ribu tontonan dan seribu likes.

“Hahaha da besa2 kena jaga lagi. Kucing aku anak umur sebulan dia tinggalkan”

“Adoi kesian dengan mak tu Oyen nak dokong pun dah tak larat”

“Oyen ni anak dia. Besaq dah. Tapi mak dia sayang kat dia”

“Oyen tu biasanya trouble maker. Mak dia dah tak larat nak minta maaf dengan jiran. Ni pun dah kali ke berapa kena bantai dengan mak dia”

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!