Takut bibik bebel, Si Mak Abu cepat-cepat cari anaknya untuk bawa balik. Tetapi Bulus buat hal.

Takut bibik bebel, Si Mak Abu cepat-cepat cari anaknya untuk bawa balik. Tetapi Bulus buat hal.

Sekali lagi gelagat si ibu kucing yang seolah-olah merasa ‘geram’ dengan anak nampaknya viral lagi selepas dikongsikan oleh pengguna TikT0k atas nama Aniesa mengenai telatah lucu seekor ibu kucing.

Ada-ada sahajalah ragam si bulus atau kucing ini yang menghiburkan buat warganet. Malah pengguna aplikasi TikT0k juga sering dihiburkan dengan gelagat si comel ini yang lalunya mengundang tawa ramai terhibur.

Tentu ramai yang sudah biasa melihat cara si ibu apabila membawa anaknya yang masih kecil namun lain pula yang dilakukan oleh si comel ini apabila cara terbalik pula digunakan.

Melihatkan perkongsian yang dimuat naik, warganet tidak dapat menahan rasa tercuit hati mereka menonton ragam si ibu kucing terhadap anak yang boleh tahan agak pelik.

Nampaknya ruangan komen juga dengan pantas individu terbabit yang berkongsikan telatah ibu kucing tersebut dihujani dengan ribuan reaksi lucu dimana warganet cukup tercuit hati dengan perangainya.

Walau bagaimanapun, ramai berpendapat mungkin anaknya itu yang mempunyai pelbagai ragam sehingga menyebabkan ibu kucing itu terpaksa membawa dengan cara begini. Anda tonton sajalah gelagat si comel ini yang mana hantaran video tersebut berjaya meraih hampir 160,000 tanda suka ramai.

“Ni mesti bapaknya, selalu bapak2 buat keje…”

“Maknya pun muka tu dah naik fedup. Anak terlajak degil…”

“Terbalik pulak huhu”

“Nakal sangat ko ni”

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!