Polis Mencari Rakan Bermisai Seperti Dia Dan Membuat Keputusan Untuk Membelanya

Apabila polis lain melihat Squirt di bawah tong sampah, dia bergabung tenaga dengan rakannya yang memerangi jenayah, yang dikenali di Instagram sebagai DonutOperator; sekarang polis ada kawan baru bermisai macam dia.

Cody Garrett, seorang pegawai polis Amerika berusia 28 tahun, adalah pengguna media sosial yang kerap menggunakan “Pengendali Donut.” Cody dan rakan-rakannya sedang membuat rondaan awal pagi Sabtu apabila mereka mendengar bunyi mengeong di belakang peti. Apabila melihat, ejen menemui seekor kucing kecil yang terbiar.

Cody adalah seorang peminat haiwan yang mempunyai dua kucing dan seekor anjing, jadi dia mengambil peluang untuk menjaga anak kucing itu. Dia terpaksa kembali bekerja pada hari Isnin dan pergi meronda dengan rakan seperjuangan yang baru dan tidak dapat dipisahkan yang mempunyai misai sepertinya.

Foto cantik itu sangat popular di media sosial sehingga dia memutuskan untuk terus menyiarkan gambar pasangan barunya.

Dalam kebanyakan filem aksi, rakan pegawai polis adalah anjing, namun ini tidak selalu berlaku dalam kehidupan sebenar. Cody mengamalkan Squirt, dan kedua-duanya telah memerangi jenayah di jalanan sejak itu.

Leave a Comment

error: Content is protected !!