Pit Bull Manis Ini Menjemput Kucing Liar Yang Hamil Masuk Rumahnya Untuk Bersalin

Pit bull ialah contoh hebat baka anjing yang dicederakan kerana anggapan palsu. Mereka berfikir bahawa semua pit bull adalah agresif. Walau bagaimanapun, pit bull yang disayangi ini dengan hebatnya menyangkal hujah itu.

Bertemu Hades. Lebih daripada namanya, Hades bukan anjing keluar dari neraka dan hanya mempunyai satu kepala, bukan tiga. Dia mempunyai cerita yang diharapkan dapat menunjukkan kepada orang ramai bahawa setiap baka anjing mempunyai cara untuk mengendalikan mereka, dan mereka semua berhak mendapat kasih sayang. Hades menunjukkan kepada kita bahawa dalaman yang penting, bukan luaran.

Hades tinggal di Mexico bersama pemiliknya, Juan José P. Flores. Di sana, ada seekor kucing terbiar yang pernah lepak. Flores kerap menyimpan makanan untuk memastikan dia tidak pernah kelaparan walaupun hakikatnya dia tidak pernah dapat mendekatinya.

Hades menyedari tindakan belas kasihan itu dan dengan cepat membalasnya dengan perbuatan penyayangnya sendiri.

Pada hari yang lain, Flores berada di rumah apabila dia mendengar ketukan di pintu belakang, tempat Hades suka melepak. Flores tersilap percaya ia adalah manusia, tetapi ia sebenarnya anjingnya. Ternyata, Hades mempunyai beberapa maklumat penting untuk disampaikan.

Flores keluar untuk memeriksa dan mendapati ini: Hades dengan bangganya mengumumkan bahawa dia telah menjemput seseorang untuk tinggal di rumah anjingnya.

Seseorang itu adalah kucing liar yang malu. Ternyata, dia hamil dan memerlukan tempat yang selamat untuk melahirkan bayinya. Hades tahu tempat yang betul.

Kebaikan Hades terhadap kucing itu tidak berakhir di situ. Hades sentiasa dekat dengannya dalam masa yang sukar itu semasa dia bersalin.

“Dia menyeret selimut ke pintu masuk rumahnya dan menetap di luar pintu,” kata Flores. “Dia berasa dilindungi olehnya.”

Di bawah jam tangan lembut anjing itu, kucing itu melahirkan dua anak kucing yang cantik. Selesa di rumah yang ditawarkan kepadanya, ibu kucing yang baru itu tidak mungkin lebih gembira dengan bayinya. Hades juga tidak boleh, telah berada di sana untuk menyambut mereka.

Ibu baru dan anak-anaknya telah dipindahkan ke dalam rumah utama supaya Flores dan Hades dapat bersama-sama memantau mereka dengan lebih dekat.

Di sanalah persahabatan yang indah telah mula mekar antara Hades dan kucing, kini bernama Nicol. Flores berkata mereka telah menghabiskan banyak masa bersama, apabila ibu tidak sibuk menjaga anak kucingnya. Hades, nampaknya, tenang kerana mengetahui bahawa mereka berada berdekatan dan selamat.

Anak-anak kucing akan diambil sebagai anak angkat oleh keluarga baru apabila masa yang sesuai, tetapi Nicol akan sentiasa mempunyai rumah dengan Flores dan Hades. Flores berharap tindakan Hades akan menyebabkan perubahan pemikiran tentang bakanya, dan mungkin juga memberi inspirasi kepada orang lain dengan kebaikan dalam hatinya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!