Mama Kucing Dan Bayinya Muncul Di Sebalik Pintu Dan Minta Dibenarkan Masuk

Seorang ibu yang baik sentiasa melakukan perkara yang terbaik untuk anak-anaknya, dan itu juga berlaku untuk haiwan.

Temui Mama Ally, seekor kucing terbiar mama yang telah menghabiskan sebahagian besar hidupnya di jalanan bersama bayinya. Walaupun berdepan dengan pelbagai cabaran dan bahaya, dia tetap mencuba sedaya upaya untuk membesarkan anak-anaknya. Tetapi apabila dia menyedari bahawa dia tidak cukup kuat untuk melindungi mereka, dia memutuskan untuk membawa keluarganya ke tempat yang dia tahu mereka akan selamat.

Sumber: SARAH KELLY

Ally dan dua anak kucing putih gebunya berjalan ke rumah keluarga Carolina Utara dan meminta bantuan. Keluarga itu berbaris di ambang pintu dan melihat ke dalam melalui kaca, dengan sabar menunggu untuk dibenarkan masuk. Mereka percaya bahawa orang yang baik akan melihat mereka dan membantu mereka.

Sumber: SARAH KELLY

Syukurlah, pemilik rumah melihat kucing-kucing itu dan menghubungi Sparkle Cat Rescue untuk mendapatkan bantuan. Beberapa penyelamat membawa keluarga kecil itu ke tempat yang selamat dan dengan cepat menyedari bahawa mama itu hamil. Mereka menghubungi Sarah Kelly, pengasas Murphy’s Law Animal Rescue, dan memintanya untuk memupuk Mama Ally. Kelly segera bersetuju untuk mencari rumah yang selesa di mana kucing itu boleh bersalin.

Sumber: SARAH KELLY

Apabila Mama Ally melihat ibu angkatnya Monica, dia segera meminta perhatian daripadanya. Dia suka meringkuk di pangkuannya, di lengannya, di mana sahaja dia boleh meringkuk yang paling dekat! Berkat kasih sayang dan penjagaan ibu angkatnya, dia melahirkan lima orang bayi dan menjaga mereka seperti mama terbaik di dunia.

Sumber: SARAH KELLY

“Dia mempunyai hati yang paling manis,” kata Kelly. “Untuk menjaga anak-anak kucingnya yang lebih tua sekian lama dan begitu baik, di luar sebagai sesat – mencari bantuan – dia telah membuktikan betapa dia mempunyai hati emas!”

Sumber: SARAH KELLY

Anak kucing Mama Ally yang lebih tua telah diambil sebagai anak angkat bersama, dan dia menjaga anak kucing baharunya. Lagipun, mereka semua mendapat peluang kedua dan kehidupan bahagia yang sepatutnya.

Sumber: SARAH KELLY

Jika anda ingin mengambil anak angkat Mama Ally atau salah seorang anak kucingnya, anda lawati Penyelamat Haiwan Undang-undang Murphy di Instagram untuk melihat lebih banyak lagi. Anda boleh mengikuti keluarga kecil di Instagram.

Sila kongsi siaran ini dengan rakan dan ahli keluarga anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!