Hampir Pada Kaki Terakhirnya, Terlalu Lemah Untuk Melangkah, Tanpa Tempat Lain Untuk Pergi, Dia Menemui Rumah Dan Menjerit Minta Bantuan!

Selepas kehilangan ibunya dan adik-beradiknya, Nuggie, anak kucing kecil berusia 6 minggu mengembara dari rumah ke rumah dengan harapan dapat mencari seseorang, sesiapa sahaja untuk menjaganya.

Hampir pada kaki terakhirnya, terlalu letih untuk meneruskan, dia terserempak dengan rumah orang yang tidak dikenali dan mengintai ke dalam.

Lemah kerana kelaparan dan tidak mempunyai keinginan untuk meneruskan Nuggie meletakkan dirinya di luar tingkap dan menangis meminta pertolongan. Malangnya tiada sesiapa yang menolongnya sehingga dia menangis berulang kali sehingga akhirnya menarik perhatian pemilik rumah. Orang yang baik hati itu membawanya masuk dan memanjakannya sehingga penyelamat tempatan tiba.

“Seorang penduduk Detroit menghubungi kami tentang seekor anak kucing kecil kurang daripada satu paun di anjung mereka,” kata May Walsh dari Detroit Community Cat Rescue. “Mereka menghantar foto, dan kami tidak boleh mengatakan tidak!”

Selepas membawa Nuggie kembali untuk menyelamatkan, kakitangan menemui seekor anak kucing yang kurus kering dan sangat lapar dengan beberapa masalah kesihatan kecil. Syukurlah, keadaan kini sangat berubah setakat kesihatannya.

“Dia sihat dan gembira,” kata May. “Dia suka bermain lebih sedikit daripada dia suka berpelukan, tetapi dia masih sangat manis. Dia mengingatkan kita tentang kriket kerana dia melompat-lompat. Misainya lebih panjang daripada badannya, jadi dia kadang-kadang tersadung!”

“Nuggie membawa begitu banyak kegembiraan ke dalam hidup saya dan tempat perlindungan,” kata May seterusnya. “Dia adalah contoh mengapa penyelamatan sangat bermanfaat untuk manusia dan juga kucing!” Nuggie kini sedang mencari rumah selama-lamanya miliknya sendiri

Ditolak Oleh Semua Orang Mereka Sangka Mereka Akan Memeriahkan Dia! Jadi Kenapa Dia Masih Menunggu Rumah Selamanya?

Sila KONGSI video ini dengan semua rakan dan keluarga anda yang menyayangi kucing dan bantu mencari Monique di rumahnya selama-lamanya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!