Penyelamat Kucing Menjadi Gila Untuk Puppuccino Pertamanya

Meredith dan adik-beradiknya ditemui di luar dalam hujan, basah kuyup dan sangat memerlukan bantuan. Mereka baru berusia sekitar 3 minggu dan sudah sakit luar biasa, berhadapan dengan jangkitan saluran pernafasan atas, jangkitan mata dan parasit, apabila mereka tiba dalam jagaan Foster the Furbabies.

Gianna Cirucci, pengasas bersama Foster the Furbabies, memberitahu The Dodo bahawa Meredith adalah anak sampah dan tiada siapa tahu sama ada dia atau adik-beradiknya akan hidup. Syukurlah, mereka semua berkembang semasa di bawah jagaan kami, tetapi Meredith sudah pasti bergelut.

Walaupun selepas adik-beradiknya sembuh, Meredith bergelut dengan masalah mata untuk seketika. Selepas beberapa jangkitan berbeza dan banyak lawatan doktor haiwan, dia akhirnya dibenarkan untuk diambil sebagai anak angkat, walaupun doktor haiwan itu berkata dia mungkin mengalami sedikit gangguan penglihatan pada masa hadapan. Penyelamatnya sangat teruja melihat dia sembuh, walaupun mereka tahu mereka akan sedih untuk mengucapkan selamat tinggal.

“Dia adalah salah satu kucing pertama yang kami selamatkan sejak memulakan penyelamatan kami, dan dia akan sentiasa menjadi salah satu kucing kegemaran kami,” kata Cirucci.

Penyelamat Meredith ingin melakukan sesuatu yang istimewa untuknya sebelum dia pergi ke rumah tetapnya selepas semua yang dia lalui, jadi mereka memilih untuk membawanya ke Starbucks untuk menikmati frappuccino. Memandangkan Meredith sentiasa mempunyai sedikit obsesi terhadap makanan, mereka percaya dia akan menyukai hadiah itu.

Dia sentiasa, dan masih, “sangat ghairah” tentang makanan, menurut Cirucci. Dia cuba memakan apa sahaja dan apa sahaja. Dia akan merangkak ke atas badan saya dan cuba sama ada makan makanan keluar dari mulut saya atau jatuh muka terlebih dahulu ke dalam pinggan saya jika dia menghidu apa sahaja yang saya makan. Gadis ini mempunyai selera yang sangat besar untuk sampah sarap.

Selepas melalui pandu lalu dan memesan Puppuccino kepadanya, penyelamatnya menghadiahkan Meredith dengan hidangannya – dan dia segera menjadi gila untuknya.

“Dia secara automatik masuk ke dalam cawan terlebih dahulu, dan kami mula merakamnya kerana ia adalah saat yang kami tidak mahu lupakan,” kata Cirucci. “Dia membuatkan kami ketawa dengan kuat, kami menangis dan saya berdehit.”

Meredith tidak dapat berpuas hati dengan layanannya kerana dia sangat gembira mengenainya. Malah barista di tingkap pandu lalu tidak dapat menahan ketawa dan mengambil gambar kucing bodoh dan kotor itu walaupun dengan krim putar di atasnya.

Dia mempunyai masa yang baik dan menyukai ganjarannya, tetapi lebih banyak cawan anak anjing itu berakhir di mukanya daripada di mulutnya, menurut Cirucci. “Dia terus cuba membawa cawan itu kembali ke mukanya dan sangat marah apabila kami tidak membenarkannya minum lagi,” kata Cirucci.

Semua orang tergila-gila dengan video indah Meredith yang menerima kejutannya, yang mereka memutuskan untuk memuat naik dalam talian. Sesetengah orang bimbang untuk memberi makan tenusu kepada kucing, tetapi penyelamat Meredith membuat kerja rumah mereka dan mendapati bahawa tidak mengapa anak kucing memakannya sekali-sekala. Tidak perlu risau, kerana kebanyakan krim putar mendarat di bulu Meredith.

Beberapa hari selepas rawatan istimewanya, Meredith pergi ke rumahnya selama-lamanya. Dia kini sudah selesa dan melakukannya dengan baik. Dia mempunyai adik beradik kucing yang dia sangat memuja, dan sudah tentu masih taksub dengan makanan. Walaupun penyelamatnya merinduinya, mereka sangat gembira dia menemui rumah yang begitu sempurna, dan akan sentiasa mempunyai video bodoh tentang dia cuba makan puppuccino untuk mengingatinya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!