Lelaki Menjaga Anak Kucing Kecil Dengan Comel Di Kereta Bawah Tanah, Dan Gambarnya Serta-merta Menjadi Viral

Dalam perjalanan pulang dari tempat kerja di kereta bawah tanah NYC, Gillian Roberts ternampak sesuatu yang tidak lama lagi akan memberikan kebahagiaan bukan sahaja kepadanya tetapi kepada individu di seluruh dunia.

Roberts melihat seorang lelaki memegang kucing kecil di pangkuannya, dan pemandangan itu membuatkan hatinya cair.

Lelaki itu sedang memberi susu botol kepada anak kucing itu, yang ditutup dengan tuala.

Ia bukan hanya pemandangan anak kucing comel yang menjadikan adegan itu begitu istimewa untuk Roberts; ia adalah perasaan kelembutan dan kepedulian yang kuat dan hampir dapat dirasai yang kelihatan dipancarkan oleh lelaki itu semasa merawat kucing kecil itu.

Rogers berasa terdorong untuk mengetahui lebih lanjut tentang lelaki itu dan anak kucing itu dan mendekati pasangan itu.

Dia berbual dengan lelaki itu untuk beberapa lama dan mendapati bahawa dia telah menemui anak kucing itu di sebuah lorong.

Dia telah menyelamatkannya dan kini melakukan yang terbaik untuk memeliharanya dan membantunya menjadi kuat dan sihat.

Rogers tidak dapat membantu tetapi memerhatikan kasih sayang yang jelas di mata anak kucing kecil itu untuk penyelamatnya.

Menurut Rogers, kucing itu merenungnya semasa dia memberinya makan.

Apabila dia turun di perhentiannya, sepanjang harinya kelihatan lebih ringan dan penuh keyakinan. Dia memuji lelaki itu untuk semua yang dia lakukan untuk kucing itu.

Dan tidak lama kemudian, perasaan itu telah merebak; selepas Rogers menyiarkan tentang pertemuannya dalam talian, gambar lelaki yang baik hati dan anak kucing itu dengan cepat menjadi viral.

Kasih sayang dan belas kasihan yang tulen yang dipamerkan seolah-olah bercakap dengan orang pada tahap yang lebih mendalam dan menaikkan semangat mereka dengan cara yang sama seperti mood Rogers telah meningkat.

Leave a Comment

error: Content is protected !!