Nakal! Kumpulan penguin ini buat penjaga mereka ‘koyak’ ketika ditemu ramah TV

Diganggu penguin ketika melakukan temu ramah TV, lelaki ini benar-benar pening kepala dibuatnya

Lain haiwan lain ragamnya. Apa yang pasti setiap satu daripada mereka punya perangai yang adakalanya buatkan kita hilang sabar.

Mereka boleh melakukan sesuatu yang comel, melucukan atau selamba tetapi terkadang gelagat mereka memang memeningkan kepala.

Buktinya, lihat sahaja aksi selamba penguin-penguin di dalam video ini. Apa yang berlaku ialah mereka sepertinya dengan sengaja membuat bising sehingga mengganggu temu ramah TV yang sedang berjalan di situ.

Kelihatan seorang lelaki sedang ditemu ramah mengenai penguin-penguin yang dijaga. Namun, sesi temu ramah tersebut tidak berjalan dengan lancar apabila setiap kata-katanya diganggu dengan bunyi bising penguin-penguin di situ.

Hal ini membuatkan lelaki tersebut adakalanya terhenti seketika, seolah-olah hilang akal tidak tahu apa yang perlu dilakukan kepada penguin-penguinnya supaya mereka senyap.

Walaupun temu ramah tersebut mungkin tidak berjalan seperti yang dimahukan tetapi ia menunjukkan kepada kita tentang antara cabaran kepada mereka yang menjaga haiwan ini.

Mereka adakalanya memang memeningkan kepala tetapi kelucuan mereka boleh buatkan orang-orang di sekeliling mereka gembira semula.

Lihat telatah penguin tersebut di bawah:

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Follow dan Like kami di Berani Bangkit

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber: EB

Leave a Comment

error: Content is protected !!