Oyen Berjaya Diselamatkan Dari Kebakaran Kini Melihat Haiwan Lain Di Pejabat Doktor Veterinar

Tahun lepas, Russel melarikan diri dari kebakaran rumah, mengalami luka bakar tahap 3 yang memerlukan amputasi. Disebabkan tahap kecederaannya dan keperluan untuk penjagaan berterusan, dia masih berada di hospital. Tetapi kucing manis itu tidak membiarkan masalahnya mengatasinya, dan dia berkongsi kasih sayangnya dengan penghidap lain.

Russel membantu kakitangan di Hospital Kecemasan Haiwan North Carolina & Penjagaan Segera dengan melawat dan menghiburkan haiwan lain di dalam bilik mereka. Di sebalik cabaran yang dia hadapi dengan pergerakan, dia tetap tidak dapat mengelak. Kecuali kakitangan hospital menggalakkannya dengan lembut, dia tidak akan berehat.

Tahun lepas, Russel terselamat daripada kebakaran rumah.

Russel mula membantu pesakit lain selepas menjadi pemastautin tetap di klinik veterinar.

“Dia mahu berjumpa dengan semua pesakit kami,” kata doktor. “Apa yang dia mahu lakukan ialah bersama mereka.”

“Dia mahu berjumpa dengan semua pesakit kami,” kata doktor. “Apa yang dia mahu lakukan ialah bersama mereka,” kata kakitangan perubatan kepada pemberita. “Saya tidak pasti sama ada dia boleh mengesan penderitaan pada makhluk lain… Dia bagaimanapun, nampaknya mempunyai kebolehan yang aneh untuk menjalin hubungan dengan pesakit.”

Russel mempunyai jalan yang panjang di hadapannya, dan dia mungkin tidak akan sembuh sepenuhnya selepas menjalani pembedahan kaki kebelakangan ini. Mujurlah, sumbangan itu membolehkannya tinggal di hospital sepenuh masa, memastikan dia mendapat penjagaan yang terbaik.

Dia mempunyai perasaan keenam apabila makhluk lain mahukan keselesaan dan jaminan.

“Kebanyakan kucing adalah jauh dan bebas, tetapi dia suka berada di antara haiwan lain.”

“Ia bukan hanya tentang dia.” Dia sangat berbesar hati dalam memberikan persahabatan kepada orang lain.”

“Dia seorang bintang rock di bandar ini.” Semua orang tidak sabar untuk bertemu dengannya. Kami ingin dia menjadi maskot klinik kami.”

Leave a Comment

error: Content is protected !!