Eh ko nie tak reti sabar ke? Tepi tepi, aku gigit plak karang. Terangkat terus kucing tuh

Sesiapa yang memiliki kucing di rumah pasti tahu bagaimana aksi kucing mereka apabila terhidu bau busuk. Mereka akan cuba menggali dan menimbus sumber bau busuk itu seperti mana mereka lakukan selepas membuang najis.

yang buat orang geli hati itulah juga reaksi kebanyakan kucing apabila terhidu bau durian. Kucing memang tidak gemar dengan bau durian yang kuat dan menganggap raja buah itu sebagai sesuatu yang harus ditimbus dalam tanah untuk menghilangkan baunya.

Video TikTok yang dikongsikan oleh pengguna ini menunjukkan dia sedang cuba membuka sebiji durian di hadapan dua ekor anak kucingnya.

Namun berbeza dengan kucing seorang lelaki ini yang nampaknya langsung tidak kisah dengan bau durian. Malah, mereka sangat menggemari buah itu sehingga berebut-rebut untuk makan.

Namun belum habis buah itu dibuka kucingnya sudah cuba memasukkan kepala di celah buah tajam itu untuk menjilat isi di dalamnya.

Sikap kucingnya yang tidak sabar-sabar itu membuat lelaki berkenaan terpaksa menggigit telinga haiwan itu untuk menjauhkannya ketika dia mengkokak buah tersebut menggunakan kedua-dua belah tangan.

Namun belum habis buah itu dibuka kucingnya sudah cuba memasukkan kepala di celah buah tajam itu untuk menjilat isi di dalamnya.

Perkongsian video lelaki itu ternyata membuat ramai yang pelik di samping terhibur dengan gelagat haiwan peliharaannya itu.

Selepas berjaya dibuka, dia memberikan isinya kepada kucing-kucingnya itu yang terus berebutkan buah berkenaan.

Sumber:I Muslim Network

Leave a Comment

error: Content is protected !!