Kucing Tanah Perkuburan Barney Dikuburkan Selepas Memberi Keselesaan Kepada Orang Yang Berkabung Selama 20 Tahun, Sungguh Indah Kisahnya!

Sepanjang 2 dekad yang lalu, Barney telah menghiburkan banyak keluarga dan membantu ramai orang melalui kesedihan mereka. Dia berada di sana untuk mereka ketika mereka meletakkan orang yang mereka sayangi untuk berehat.

Malangnya, Barney meninggal dunia pada usia tua awal tahun ini kerana dia memberi satu keluarga terakhir keselesaan yang amat diperlukan.

“Saya mula bekerja di tanah perkuburan pada tahun 1995 dan Barney dilahirkan pada tahun 1996. Pemiliknya tinggal di rumah sebelah dan mereka berada di sana selama tiga atau empat tahun tetapi kemudian mereka berpindah sejauh satu batu,” kata Alan Curzon kepada BuzzFeed News.

“Mereka membawa Barney bersama mereka seperti yang anda lakukan, tetapi dia terus menghilangkan diri dan kembali ke tanah perkuburan dan akhirnya kami membuat rumah untuknya di sana.”

Barney adalah kekasih hati dan menyayangi semua orang yang datang melalui tanah perkuburan.

“Dia akan menunggu bersama saya di pintu pagar ketika kami melakukan pengebumian dan dia akan memperkenalkan dirinya kepada pendatang baru dan dia memberi banyak keselesaan kepada orang ramai. Dia akan menggosok kaki mereka semasa mereka meletakkan bunga di atas kubur, “kata Curzon.

Selepas Barney meninggal dunia, ramai orang yang hatinya telah tersentuh oleh kucing istimewa ini, memberi penghormatan kepadanya.

“(Ia) adalah keseronokan untuk menjaga anda untuk hari-hari terakhir anda,” tulis Anna C di halaman Facebook Guernsey Press. “Anda telah memberikan banyak keselesaan kepada ramai orang selama bertahun-tahun melakukan rondaan di sekitar tanah perkuburan, sehingga anda semua bertemu semula di jambatan pelangi.”

“Ingatlah petang yang cerah itu, saya berbaring di atas rumput di tanah perkuburan dan kami berpelukan selama 2 jam, saya memerlukan seorang kawan pada hari itu dan di sana anda adalah malaikat saya,” tulis Debbie.

“Saya suka Barney sentiasa mendengkur apabila saya pergi melawat saudara-saudara saya Tempat berehat dan apabila saya turun dan tidak dapat melihat Barney, saya akan meletakkan bunga di dekat batu nisan Paul dan kepala kecil yang mendengkur ini akan melihat sekeliling tepi batu nisannya. entah dari mana, Barney sentiasa berada di tempat yang betul pada masa yang betul 20 daripada 25 tahun yang saya lalui,” tulis Tim.

“Saya selalu mencarinya ketika menziarahi kubur ibu saya. Ia adalah satu keselesaan. Rest in peace Barney,” tulis Angela G..

“Anda benar-benar seronok untuk menjaga selama bertahun-tahun – semua keluarga kami sangat menyayangi anda dan kami akan sentiasa berterima kasih atas keselesaan yang anda berikan kepada kami di tempat yang sukar – anda membawa cahaya matahari kepada kami semua dan kami akan menyayangi awak selama-lamanya sehingga kita bertemu lagi,” tulis Kelly O. “Nikmati jambatan pelangi sayang. Anda berada di mana anda ingin menghabiskan hari-hari anda dan anda disayangi oleh ramai orang.”

“Dia mempunyai pad haba dan botol air panas. Dia adalah kucing yang sangat manja dan sangat disayangi dan dia akan sangat dirindui,” kata Curzon.

“Saya pernah melihat dia memanjat batu nisan dan bergesel dengan orang semasa pengebumian dan membantu mereka melalui masa yang sangat sedih.” Budak halia yang cantik itu telah dikebumikan di tempat yang istimewa. Plak dan bangku diletakkan di tanah perkuburan sebagai penghormatan kepada kawan berbulu comel ini.

Leave a Comment

error: Content is protected !!