Kucing Paling Gembira Jn Nhe Planet Adalah Kucing Comel Kabur

Ibu Pixel pertama kali menyedari bahawa dia lebih ekspresif berbanding kebanyakan kucing ketika dia berumur kira-kira setahun. Senyumannya yang cantik menular, dan dia sentiasa kelihatan tersenyum di wajahnya. Dia juga nampaknya seronok ditembak, yang, apabila digabungkan dengan senyumannya, adalah kombo paling bagus yang pernah ada.

Ibu Pixel, Alyson Kalhagen, memberitahu The Dodo, “Setiap kali saya cuba merakam gambar dia, dia akan tersenyum dan membuat muka gila yang lain.” “Pada mulanya, saya tidak mahu menonjolkan sisinya yang lebih anggun, ‘mewah’, jadi saya langsung tidak melihat wajah yang kelakar, tetapi saya fikir saya boleh mula berkongsi imej gilanya juga, dan begitulah akhirnya kami berada di tempat kami hari ini.”

Semua orang jatuh cinta dengan Pixel sebaik sahaja Kalhagen mula menyiarkan imej senyuman manisnya, dan boleh difahami. Pixel kini terkenal dengan senyuman bodohnya di seluruh internet, yang bermakna dia dapat melakukan lebih banyak penggambaran, yang dia gemari.

Walaupun kebanyakan orang menganggap Pixel hebat, setiap orang mempunyai reaksi yang berbeza terhadapnya dan senyumannya, dan ibunya seronok melihat kegembiraan itu, dan kadang kala kebingungan, dia berikan kepada orang ramai di seluruh dunia.

“Orang ramai bertindak balas terhadap Pixel dalam beberapa cara, tetapi yang paling lazim adalah perkara seperti, ‘Dia sangat hodoh dia comel!’ atau ‘Dia mempunyai rupa seperti kelawar!’ “Balasan kebanyakannya baik, namun sesetengah individu mendapati ekspresinya menggerunkan atau menakutkan,” tambah Kalhagen. “Beberapa orang telah membuat spekulasi bahawa dia jahat atau kerasukan, tetapi dia hanya anak kucing yang sangat ekspresif yang mencari rasa ayam!”

Pixel, sudah tentu, sama sekali tidak menyedari keadaan itu. Dia tidak tahu bahawa orang lain memuja senyumannya atau mengatakan dia menyerupai kelawar kecil yang comel. Apa yang dia tahu ialah dia gemar bergambar, menerima hadiah dan menyeringai kepada orang yang dia sayang, dan itu sahaja yang dia perlukan.

Leave a Comment

error: Content is protected !!