Dua Ekor Di Jepun Telah Cuba Untuk Menyelinap Ke Dalam Muzium Selama Bertahun-tahun

Apa yang anda lakukan selepas anda gagal? Buang kekecewaan anda dan cuba lebih gigih. Dua pencinta seni yang setia telah mencuba untuk masuk ke Muzium Seni Bandar Hiroshima Onomichi selama BERTAHUN sekarang, tetapi telah ditendang secara konsisten semasa mereka memasukinya. Temui Ken Chan dan Gosaku, kucing yang paling gigih di luar sana.

Ia bermula beberapa tahun yang lalu apabila muzium seni memulakan persembahan bertajuk “Kucing – Pameran Fotografi Mitsuaki Iwago.” Hanya beberapa hari selepas pameran dibuka, seorang pelawat luar biasa tiba, mencipta publisiti terbaik untuk acara yang anda boleh bayangkan. Pengawal keselamatan, bagaimanapun, menghalang laluan kucing kucing di pintu depan. Pada Mac tahun lepas, kucing kejiranan hitam yang sama kembali. Tetapi kali ini ia membawa rakan halia. Yang menyedihkan, kedua-dua kucing comel itu terpaksa berpusing.

Kerana mereka terus kembali, kucing yang gigih dan lucu itu berkemungkinan besar telah membina habitat kekal berhampiran muzium Jepun. Kakitangannya akhirnya mula menulis tweet imej lawatan mereka, menjadikan mereka superstar dalam talian.

Dan sementara kucing aneh itu belum secara rasmi masuk ke dalam, sekurang-kurangnya mereka menerima snuggles dan haiwan peliharaan daripada pengawal bersarung tangan putih apabila mereka membawa pencinta seni kembali ke luar.

Tatal ke bawah untuk cerita penuh dan gambar kucing yang degil di bawah!

Maklumat lanjut: Twitter

Muzium Seni Bandar Hiroshima Onomichi menghabiskan sebahagian besar harinya menolak kucing untuk masuk.

Dan ada yang halia.

Semuanya bermula beberapa tahun yang lalu apabila meowseum memulakan persembahan bertajuk “Kucing – Pameran Fotografi Mitsuaki Iwago”

Seorang pelawat unik tiba hanya beberapa hari selepas pameran bermula, memberikan pendedahan terbaik untuk majlis itu.

Pengawal keselamatan itu bagaimanapun menghalang laluannya di pintu hadapan.

Tetapi kali ini ia membawa rakan halianya.

Malangnya, mereka berdua terpaksa berpatah balik.

Kedua-duanya mungkin telah menetap di suatu tempat yang berdekatan dengan meowseum, kerana mereka terus berulang lagi.

Sekurang-kurangnya mereka kadang-kadang dapat mengintip perkara yang baik.

Beristirahat daripada cuba masuk. Meowseum juga telah membuat barang dagangan yang menarik khusus untuk pencinta seni berbulu.

Leave a Comment

error: Content is protected !!