Kucing Oyen Dicampak Dari Bergerak Kereta Tidak Boleh Berhenti Mencium Ibu Barunya

Apabila kucing halia yang cantik ini bertemu dengan ibu barunya, dia sangat gembira sehingga dia memeluk dan menciumnya.

Temui Honeycake si kucing!

Kek madu mempunyai permulaan yang sangat buruk dalam hidup. Dia terselamat dibuang dari kereta yang sedang bergerak di dalam beg sampah.

Bagaimana seseorang boleh menjadi begitu jahat adalah benar-benar di luar saya.

Nasib baik dia ditemui oleh seorang samaritan yang baik yang membawanya ke tempat perlindungan berhampiran.

Bagaimanapun, Honeycake duduk di tempat perlindungan menunggu seseorang mengambilnya sebagai anak angkat, tetapi tiada siapa yang membuat permohonan untuknya dan malangnya tempat perlindungan itu tidak mempunyai polisi larangan membunuh.

Ini bermakna tempat perlindungan mempunyai tarikh akhir untuk kucing halia yang telah melalui begitu banyak perkara.

Apabila Michigan Cat Rescue, yang mempunyai dasar larangan membunuh, mendengar tentang nasibnya, mereka melangkah masuk dan menyelamatkannya.

Honeycake mendapat peluang kedua untuk hidup.

Dan tidak lama kemudian orang istimewa itu datang dan ingin mengambilnya sebagai anak angkat ke rumahnya selama-lamanya.

Sebaik sahaja Renee melihat kek madu, dia tahu bahawa dia adalah kucing untuknya.

Anak kucing yang sabar ini begitu teruja apabila menyedari dia dianak angkat, dia tidak berhenti memeluk dan mencium ibu barunya.

Renee menamakan dia Finnegan dan pasangan itu tidak lama kemudian terikat. Dia berkata sekarang dia tidak akan menerima apa-apa selain banyak pelukan dan ciuman.

Finnegan kini menjalani kehidupan yang indah di rumahnya selama-lamanya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!