Walaupun Berusaha Terb4ik, Selepas Dianak Tiga Kali Berturut-Turut, Dia Dihantar Balik Ke Tempat Perlindungan Untuk Kali Keempat, Takut Ditol4k Lagi!

JAMES BEAN, KUCING TUXEDO YANG CANTIK DENGAN MATA HIJAU CERAH YANG SAMA-SAMA CANTIK, INGINKAN RUMAH SENDIRI UNTUK SELAMANYA.

Rumah selamanya di mana dia boleh disayangi dan dipuja untuk kucing manisnya. Malangnya, dia dikecewakan lagi, dan lagi, dan lagi.

James yang malang menyangka dia telah menemui rumah impiannya tidak kurang daripada empat kali. Empat rumah pertamanya semuanya mendapati James, yang merupakan kucing yang sangat penyayang, terlalu menuntut.

Bagaimana orang-orang ini boleh membalas kucing semua kerana dia ingin menyatakan betapa dia mencintai mereka?

Selepas hari bertukar menjadi minggu James akhirnya menemui rumah yang sempurna.

Pada mulanya, dia takut, tidak dapat berehat sekiranya dia ditinggalkan lagi.

Nasib baik untuk James, pemilik barunya benar-benar menyayanginya, dan oleh itu sangat sabar. Dia betul-betul faham bahawa James takut ditolak lagi.

Oleh itu, keluarganya menggunakan bantuan ahli tingkah laku haiwan untuk membantu peralihan Jame ke rumah baharunya.

Kerana Ayah James berusaha keras untuknya, James tidak mengambil masa yang lama untuk menetap dan mempercayai semua orang. Sekarang James manja di luar kepercayaan.

Bagi mereka, ibu bapanya sangat gembira kucing manis ini datang ke dalam hidup mereka, dengan sepenuh hati membalas kasih sayang yang mereka berikan.

James mengikut ayahnya ke mana sahaja dia pergi, mencari tempat tidur baharu dengan mudah apabila dia memerlukannya.

Akhirnya dapat menjadi dirinya sendiri, kucing penyayang yang sebenarnya.

Hilang Dan Sendiri, Lapar Dan Kotor, Dia Menangis Berulang-ulang, Dengan Harapan, Ibu Akan Kembali Untuk Mereka Berdua!

Sila KONGSI video ini dengan semua rakan dan keluarga anda yang menyayangi kucing dan bantu mencari Monique di rumahnya selama-lamanya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!