Kucing Kesepian dalam Ombak Berteduh Pada Orang Yang Lalu-Lalu Berbulan-bulan

Lebih daripada segala-galanya, Vali mendambakan perhatian. Tetapi tuksedo berusia 10 tahun itu tidak menerima pandangan kedua daripada bakal peminat di Kelab Kucing Komuniti kerana dia dikelilingi oleh begitu banyak kucing cantik lain. Dia kemudian mula melambai kepada semua orang yang melalui kandangnya.

Vali tiba di pusat perlindungan New Jersey selepas bekas penjaganya pergi. Gadis senior itu, yang terkenal dengan kicauan meow dan kecenderungannya untuk mengetuk orang apabila dia mahukan lebih banyak haiwan peliharaan, bertekad untuk mencari seseorang yang akan membantunya memulakan lembaran baharu. Dia perlu semua orang tahu bahawa dia mahukan cinta.

“Dia sentiasa [ingin] bersama anda dan berpelukan,” kata wakil dari Kelab Kucing Komuniti kepada The Dodo.

Dia menghabiskan sedikit masa dalam keluarga angkat, walaupun dia kelihatan agak tidak berminat di sana, mungkin kerana dia tahu itu bukan perjanjian jangka panjang. Dia terpaksa kembali ke pusat perlindungan supaya dia dapat bertemu dengan keluarga angkatnya.

Vali telah lama melambai selepas menghabiskan enam bulan dalam jagaan Kelab Kucing Komuniti. Dia melambai kepada orang ramai bukan sahaja di New Jersey tetapi di seluruh negara dan dunia terima kasih kepada catatan Facebook tempat perlindungan.

Menurut catatan oleh Kelab Kucing Komuniti, “Video kecilnya memberi kesan kepada ramai orang.”

Vali akhirnya berhubung dengan orang yang sesuai selepas cuba berkomunikasi melalui kaca dengan semua orang yang dilihatnya.

“Ibu barunya … bertemu dengannya hari ini secara peribadi dan tahu ia sepatutnya berlaku,” tulis Kelab Kucing Komuniti dalam satu catatan.

Kini Vali tidak perlu melambai dan melambai — dia menemui tempat di mana dia akan mendapat semua cinta yang dia perlukan tidak kira apa pun.

Leave a Comment

error: Content is protected !!