Kucing Jumpa Bantal Yang Kelihatan Sama Seperti Dia Dan Terus Jatuh Cinta

Harry telah tinggal bersama ibunya sejak dia masih kecil, dan walaupun penampilannya yang masam dan tidak menyenangkan, dia adalah kucing paling baik yang pernah anda temui, sentiasa bimbang tentang keluarganya dan segala yang berlaku di sekelilingnya.

Ibu Harry, Beka Smyth, memberitahu kami, “Harry nampaknya seperti dia membenci semua orang dan segala-galanya sepanjang masa, namun dia adalah budak lelaki yang paling melekat, paling peluk pernah.” “Dia mahu menjadi sebahagian daripada semua yang saya lakukan, akan menjerit untuk saya jika saya meninggalkan bilik dan dia tidak tahu ke mana saya pergi, dan dia tidur terus di atas kepala saya sejak dia masih kecil.”

Smyth dan rakannya baru sahaja keluar membeli-belah apabila dia datang melihat sesuatu yang membuatkan dia terhenti. Kusyen kucing besar berada di rak atas kedai tempat mereka berada, dan ia kelihatan seperti Harry. Kusyen itu menggambarkan Harry dengan begitu cantik, baik dari segi rona mahupun muka masam, sehinggakan Smyth tahu dia perlu membelinya.

Smyth memberikan bantal yang kelihatan sama dengan Harry kepada Harry sebaik sahaja dia dan teman lelakinya tiba di rumah, dan dia terkejut pada mulanya.

“Reaksi Harry agak mengejutkan. Saya menjangkakan dia akan menjerit apabila dia melihatnya, tetapi sebaliknya dia hanya merenung saya, seolah-olah berkata, ‘Adakah ini semacam jenaka?’” jelas Smyth.

Smyth meletakkan bantal di atas pokok kucing Harry selepas pertemuan awal, dan dia segera memanjat di sebelahnya, secara beransur-ansur beralih daripada hairan kepada sangat, sangat ingin tahu.

Kusyen itu, seperti Harry, berpindah ke sofa keesokan harinya. Dia naik ke sofa di sebelahnya, duduk, dan tidak bergerak sepanjang hari itu.

Harry memutuskan bahawa, selepas kehairanan pertamanya, dia sebenarnya agak suka dengan bantal itu, dan dia mahu menghabiskan sebanyak mungkin masa dengan kawan baiknya yang baru.

“Dia menghabiskan sepanjang hari di atas sofa di sebelahnya, hanya melangkah keluar sekali-kali untuk melihat apa yang saya lakukan dalam kajian itu,” kata Smyth. “Dia sudah sering duduk di sebelahnya sejak itu.”

Leave a Comment

error: Content is protected !!