Ko Keluar Istana Gedik Pula. Abg P0lis Pun Melayan. Boleh Kena Saman Ni, Ganggu Tugas.

Ko Keluar Istana Gedik Pula. Abg P0lis Pun Melayan. Boleh Kena Saman Ni, Ganggu Tugas.

Atas sebab itu jugalah ramai para bapa yang pada awalnya tidak inginkan kucing di rumah akhirnya menjadi orang yang paling sering meluangkan masa dengan kucing mereka.

Pasti ramai yang setuju bahawa kucing adalah haiwan yang berupaya untuk mencairkan hati sesiapa sahaja. Malah lelaki yang kelihatan gagah dan tegas juga boleh g0yah apabila berdepan dengan haiwan itu.

Gambar yang dikongsikan pengguna Twitter Mamuvies itu menunjukkan abang p0lis berkenaan bersama beberapa rakan sekerjanya yang lain sedang menjaga pintu masuk Istana Negara apabila perhatiannya teralih oleh kehadiran seekor kucing.

Seperti yang dapat disaksikan dalam sebuah video yang tular di Twitter baru-baru ini pula, seorang pegawai p0lis yang menjaga pintu masuk premis kerajaan dengan senj4ta di sisi tidak dapat mengawal diri dari memberikan perhatian kepada seekor kucing yang lalu di kawasan itu.

Apa yang mencuit hati netizen adalah walaupun anggota p0lis itu memegang senj4ta, dia tetap tew4s dengan kecomelan kucing berkenaan.

Abang p0lis tersebut kemudian dilihat sibuk cuba menarik perhatian si bulus itu dan mengusap kucing berkenaan sehingga tidak dapat fokus, mengundang geli hati ramai.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!