Terlihat Karung Bergerak-gerak Dalam Sungai, Rupanya Dalam Tu Kucing!- Sampai Hati Betul 0rang Tu

Kucing adalah salah satu haiwan yang memiliki keistimewaannya tersendiri. Comel, manja dan sukakan perhatian menjadikan antara sebab mengapa ia sering menjadi pilihan ramai untuk dipelihara. Namun begitu, tidak semua manusia berhati mulia. 

Dalam satu video yang dikongsikan di Instagram, ia memaparkan keadaan seekor kucing yang diletakkan di dalam karung dan kemudian, dibuang di sebuah sungai. Jahat betul orang yang buat kucing tu macam tu. 

karung

BACA: Video Suka Duka Khairul Aming Selama 10 Tahun, Jadi Inspirasi Anak Muda – Kejayaan Datang Tak Mudah

Buang Kucing Dalam Karung

Individu dalam video tersebut menjumpai karung bergerak-gerak, apabila berjalan berhampiran sungai tersebut. Pada mulanya, individu tersebut sempat merasa ragu dan takut kerana bimbang isi bungkusan tersebut adalah seekor ular. Dia tidak dapat melihat apakah isi bungkusan tersebut kerana diikat dengan tali.

Tetapi, dia tetap memberanikan diri dan membuat keputusan untuk menghampiri karung tersebut kerana rasa saspen yang menebal dalam diri. Setelah menghampiri karung tersebut, benarlah tekaannya bahawa di dalam karung tersebut adalah seekor kucing!

karung

Sampai hati betul manusia yang buat perangai macam ni. Kalau dah tak suka atau tak nak dah pelihara kucing tersebut, boleh je letak kat mana-mana kawasan selamat yang ada sumber makanan atau bagi orang yang nak. Ish ish. 

karung

_

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Berani Bangkit

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk menapis komen-komen tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!