Kamera keselamatan merakam dia dengan sangat terdesak membunyikan loceng pintu untuk dibenarkan masuk

Perkara yang boleh dirakam oleh kamera keselamatan adalah benar-benar tidak disyaki. Ramai orang memutuskan untuk menyemak imej untuk melihat apa yang berlaku di sekitar rumah mereka. Tetapi apa yang mereka temui pada kebanyakan masa, membuatkan mereka terdiam.

Apakah cara paling bijak yang anda ada untuk masuk ke dalam rumah apabila anda lewat? Sebagai seorang kanak-kanak, bukan selalu mudah untuk meminta ibu bapa membuka pintu untuk anda apabila anda mengganggu waktu rehat mereka dengan tiba lewat. Tetapi seekor anak kucing yang cantik tahu cara terbaik untuk melakukannya.


Nama anak kucing yang bijak dalam cerita ini ialah Crouton, seekor kucing dua warna yang tidak suka tidur di luar, terdedah kepada cuaca buruk, walaupun dia sendiri lewat.

Jadi, untuk memastikan dia sentiasa tidur nyenyak di bawah bumbung rumahnya, anak kucing itu telah mengembangkan bakat yang mengejutkan dan menggerakkan sesiapa sahaja yang melihatnya menggerakkan kaki kecilnya yang gebu apabila dia mula beraksi.

Tiada siapa yang tahu bagaimana dia belajar membunyikan loceng pintu.


Terhadap semua kemungkinan, dan bersempadan dengan perkara yang tidak masuk akal, Crouton belajar membunyikan loceng pintu rumahnya, seberapa banyak yang perlu, sehingga manusianya keluar dari zon selesanya dan bangun untuk membuka pintu untuk lelaki kecil itu.

Ibu manusianya, Sarah Lindsey, pada mulanya tidak faham siapa yang boleh mengetuk pintu dengan sangat terdesak, terutamanya pada tengah malam. Tetapi, sebaik sahaja dia mendapati itu adalah anak kucingnya yang nakal, dia dapat memulihkan ketenangannya.

Sarah fikir ia mungkin seorang penjahat.


Mulai saat itu, Sarah sangat sedar bahawa Crouton tidak akan berhenti membunyikan loceng pintu sehingga dia keluar dan kebanyakan masa dia akhirnya mengalah kerana dia mendapati isyarat itu sangat menyentuh dan mengejutkan.

Menyedari bahawa tiada orang lain yang akan percaya keupayaan mengejutkan kucingnya, pada 9 Januari lalu Sarah mendengar loceng pintunya berdering, mengetahui itu adalah Crouton, dan mula merakamkan bakatnya dalam video.

Kamera keselamatan tidak lama kemudian mendedahkan punca loceng pintu berbunyi.


Dengan pantas, rakaman itu menjadi viral di seluruh dunia, meninggalkan pencinta haiwan, terutamanya yang mendengkur, gebu, tercungap-cungap dengan dos kelembutan yang sedemikian.

Itulah sebabnya ramai yang percaya dia mempunyai semua keupayaan untuk menjadi seorang pelakon dan mempelajari lebih banyak helah.

“Dia cantik. Sungguh comel dan bijak. Anda harus mengambil kesempatan untuk melatihnya dengan lebih baik, dia nampaknya cepat belajar, kucing ini patut ada di TV,” komen seorang netizen.

Crouton kini mengumpul peminat di seluruh dunia.


Khususnya, pengguna rangkaian sosial terpegun melihat cara Crouton menjaga mendapatkan apa yang dia inginkan, kerana dia tahu dengan baik bahawa sifat utamanya ialah kelembutan dan tidak teragak-agak untuk mengambil kesempatan daripadanya.

“Sepandai-pandainya, sekarang dia juga tahu memanipulasi perempuan simpanannya, apa lagi yang dia dapat,” kata seorang lagi pengguna internet.

Bakatnya tiada tandingan dan video ini menunjukkannya dengan sempurna. Tonton sendiri:

Crouton tidak menyedari betapa comelnya dia pada kamera yang merakam wajah kecilnya yang lembut dan nakal, menjadikannya bintang rangkaian. Jika ada satu perkara yang dia pasti, itu adalah bahawa dia akan menyerahkan manusianya di kakinya untuk membuka diri kepadanya dengan segera. Harap-harap dia bertimbang rasa dan tidak membuat keputusan untuk melakukannya pada waktu pagi.

Tidak dinafikan bahawa haiwan adalah makhluk yang sangat sensitif dan pintar, yang memahami segala-galanya yang berlaku dalam persekitaran mereka dan dapat belajar dengan cepat, malah lebih daripada manusia biasa. Bagaimana untuk tidak menghormati dan menyayangi mereka!

Leave a Comment

error: Content is protected !!