Kucing 0bses Jatuh Cinta Dengan Potongan Kadbod Danny DeVito Kecil

Ia Quincy, kemudian.

Dia adalah kucing yang disayangi dan dipeluk yang menyedari keutamaannya.

Apa yang Quincy suka — tidak, suka — ialah potongan kadbod kecil pelakon Danny DeVito.

Dan dia tidak takut untuk menunjukkannya.

Beberapa ketika dahulu, pemilik Quincy, pengguna Twitter radtoria, membeli potongan Danny DeVito sebagai hadiah untuk teman lelakinya. Dalam keadaan berkurung, dia fikir orang yang melalui rumah mereka mungkin akan ketawa melihatnya juga.

Tetapi di suatu tempat di sepanjang barisan, seseorang tertentu menjadi lebih tertarik.

“Saya mula meletakkannya di tingkap untuk memeriahkan jalan-jalan jiran kami. Kemudian saya akan menurunkannya pada waktu malam untuk menutup tirai, “kata radtoria kepada The Dodo. “Berkali-kali, saya akan bangun untuk mendapati Quincy berpelukan dengannya.”

Pada mulanya terdapat kebimbangan yang besar bahawa Quincy boleh membahayakan potongan itu. Anehnya, perhatian berterusan kucing itu tidak sedikit pun menyakiti DeVito kecil itu. Potongan kadbod ini lebih daripada sekadar mainan untuk Quincy.

“Dengan itu, dia benar-benar lemah lembut. Tidak pernah dia menggigitnya. Dia tidak pernah bergelut dengannya. Ia seperti dia melihatnya sebagai mainan istimewa, “kata radtoria. Dia hanya meregangkan kakinya ke atasnya dan memberi saya pandangan yang mengatakan, “Jangan main-main dengan saya,” jika saya cuba untuk mengambilnya daripadanya (yang saya tidak peduli lagi).

Quincy jelas jatuh cinta:

Kini, hampir setiap kali Quincy tidur, potongan kadbod miniatur Danny DeVito ada di sana.

“Saya masih rasa ia lucu. Ia adalah satu peristiwa yang pelik dan sukar dipercayai,” kata radtoria. “Dia mempunyai banyak mainan. Kenapa begitu?”

Pasti, ini agak luar biasa – tetapi hati mahukan apa yang hati mahukan.

Dan untuk Quincy, pilihan telah dibuat.

Sudah tentu, Quincy masih meluangkan masa untuk meluangkan masa berkualiti bersama keluarganya. Lagipun, merekalah yang mula-mula memperkenalkannya kepada potongan kadbod kecil yang dihargai Danny DeVito dalam hidupnya.

Dan jika Quincy berpuas hati, mereka juga.

Dia adalah kucing paling penyayang yang pernah saya rasai, menurut Radtoria. Kami menghargai bahawa dia mempunyai tempat yang berbeza untuk meringkuk.

Leave a Comment

error: Content is protected !!