Buas sungguh ko nie tompok. Perasan jadi ninja ni. Sekali ini yang terjadi. Mana bibik tak keriau

Haiwan ini juga memiliki keistimewaan tersendiri yang membuatkan ramai geram dan mudah jatuh cinta dengannya.

Kucing merupakan salah satu haiwan yang sukar dijangka perbuatannya. Kadang kala ada sejenis kucing yang sememangnya las4k dan ada juga spesis manja. Begitulah spesis haiwan manja ini memang ada bermacam ragam yang kadang kala cukup memberikan hiburan kepada orang ramai.

Buas sungguh ko nie tompok. Perasan jadi ninja ni. Sekali ini yang terjadi. Mana bibik tak keriau

Walau bagaimanapun baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan seekor kucing bergayut di bumbung rumah telah mencuri perhatian ramai. Dalam video itu kelihatan haiwan ini sedang merangkak sambil bergayut di kayu bumbung rumah.

Berikut adalah perkongsian rakaman kucing bergayut buat aksi las4k di depan sebuah kediaman yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun toing__:

Rakaman haiwan ini membuat aktiviti lasak sebegini telah membuatkan ramai kagum menyaksikannya. Lain macam sungguh aktiviti yang dibuat haiwan tersebut!

Wow, bukan calang-calang haiwan ini! Perkongsian rakaman kucing bergayut buat aksi ini telah meraih lebih 100 ribu tontonan dan 11 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Spiderman Spidermann”

Sumber:I Muslim Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!