Tak Ada Sec4lit Makeup Diwajah Lisa , Net1zen Kagum Dengan Penghijrahan Lisa Suruhani .”Tu P4sal Jangan Jugd3 Awal”

Tak Ada Sec4lit Makeup Diwajah Lisa , Net1zen Kagum Dengan Penghijrahan Lisa Suruhani .”Tu P4sal Jangan Jugd3 Awal”

Baru-baru ini, tul4r satu video di platform TikT0k memaparkan Lisa menghadiri satu majlis ilmu berpakaian serba hitam dan aur4t tertutup rapi hingga membuatkan ramai yang kagum apabila melihatnya.

Penghijrahan pelak0n jelita, Lisa Surihani sememangnya merupakan satu perkara yang menarik perhat1an dan membuka mata orang ramai bahawa sese0rang itu sememangnya boleh berub4h ke arah kebaikan sekel1p mata dengan izin Allah S.W.T.

Bukan saja hijrah dari segi pemakaiannya, malah perub4han pelak0n itu sangat ketara apabila dia tidak lagi memakai sec4lit make-up diwajah.

 

Dalam pada itu, net1zen turut memuji cara dia berhijrah kerana dia mengambil langkah satu per satu untuk memy3mpurnakan penghijrahannya dan kekal istiqamah hingga ke hari ini.

Perkara itu telah membuatkan ramai berasa ‘sejuk h4ti’ melihatnya dan berharap agar satu hari nanti, mereka juga berhijrah seperti Lisa.

Lisa sememangnya berusaha untuk menutup aur4t dengan sempurna. Bahkan, dirinya juga sering terlihat hadir ke majlis-majlis ilmu.

Sekadar info, tahun ini merupakan tahun ketiga pelak0n Istanbul Aku Datang itu berhijab sepenuhnya dan dapat dilihat sepanjang tiga tahun ini,

Sumber: beautifulnara

Leave a Comment

error: Content is protected !!