Ibu Kata Dia Mahukan Kucing Oyen Putih Dan Kemudian Seekor Secara Rambang Muncul

A’Lana Bates dan bapanya bertanya kepada ibu mereka apa yang dia mahukan untuk Hari Ibu pada 2020 pada bulan Januari. Respon dia? seekor kucing putih dan oren.

Bates memberitahu The Dodo, “Kami mempunyai kehadiran sesat pada awal 90-an yang merupakan betina oren dan putih dan dia adalah kucing terbaik. Beberapa tahun selepas kematiannya, kami mendapat Spooky, seekor kucing kandang oren dan putih yang sangat menggembirakan. Ibu mahukan seorang lagi selepas kematiannya pada tahun 2008

Sememangnya, semua orang merasakan permintaan itu menarik dan memutuskan untuk mengambil anak kucingnya pada bulan Mei. Tom sebaliknya tiba.

Hanya beberapa minggu selepas ibu Bates menyuarakan hasratnya dengan lantang, seekor kucing oren dan putih sesat merayau-rayau ke halaman rumah mereka di tengah-tengah ribut hujan. Mereka tidak percaya bahawa jenis kucing yang mereka cari telah tiba-tiba muncul, tetapi pada mulanya, dia pastinya tidak seperti yang diharapkan oleh sesiapa pun.

“Pada mulanya dia sangat kasar dan hanya mahu kami membawakannya makanan dan air di atas geladak,” kata Bates. “Perlahan-lahan dia mula masuk ke dalam rumah, tetapi kami tidak dapat menyentuhnya.”

Ia mengambil masa yang sangat lama untuk memenangi kepercayaan Tom, namun dia terus kembali. Dia jelas mahu menjadi sebahagian daripada keluarga dan berasa selesa di sana. Semuanya agak asing baginya. Tetapi keluarga barunya sangat baik dengannya. Dia masih mempunyai sifat eksentrik, tetapi dia nampaknya telah menerima bahawa dia kini sebahagian daripada keluarga.

Tom seronok dibelai, tetapi jika anda berbuat demikian selama satu saat lebih lama daripada yang dia mahu, dia akan menggigit anda sebagai amaran. Hanya ibu Bates yang diberi kuasa untuk mengambilnya. Namanya muncul kerana dia sudah pasti kucing miliknya lebih daripada orang lain.

Walaupun begitu, keluarga Tom sangat menyayanginya, dan entah bagaimana, mereka tidak akan menyukainya dengan cara lain.

“Tom mahu menjadi kekasih tetapi tidak pasti bagaimana,” kata Bates. “Saya agak pasti apabila dia muncul, orang ramai saya tahu mereka telah menahannya.”

Tom kucing oren muncul tepat apabila dia diperlukan, dan dia dan keluarganya sangat bersyukur kerana mereka bertemu satu sama lain — walaupun Tom kadang-kadang terlupa untuk menunjukkannya.

Leave a Comment

error: Content is protected !!