Setiap Pagi Pembawa Surat Yang Baik Membawa Kegembiraan Kepada Kucing Yang Merupakan Peminat Terbesarnya

Bersama-sama dengan pelbagai jenis surat, bil dan bungkusan yang biasanya dia hantar setiap hari di sepanjang laluannya, pekerja pos tertentu ini menyampaikan sesuatu yang diterima dengan lebih baik.

Dia menyampaikan kegembiraan kepada seekor kucing kacak bernama Zeppelin.

Kira-kira setahun yang lalu, Zeppelin datang menemui acara berulang di rumah. Setiap pagi, kira-kira waktu yang sama, seorang lelaki berpakaian biru akan tiba di luar pintu depan dan menyelitkan surat melalui slot surat – barang permainan kertas yang digemari Zeppelin.

Penghantar surat, menyedari Zeppelin telah membuat permainan penghantaran hariannya, mula menjadikan detik itu lebih menyeronokkan untuknya. Dan dari situ, persahabatan yang comel berkembang.

Zeppelin memerhati di luar tingkap dan bergegas ke pintu sebaik sahaja dia melihat penghantar surat datang ke jalan. “Pemilik Zeppelin, Marisa Jaffe, memberitahu The Dodo. “Sudah tentu titik tinggi pagi ini! ”

Tonton Zeppelin dan penghantar surat beraksi dalam klip berikut:

 

Apabila penghantar surat tiba dengan penghantarannya, diletakkan dengan bijak dengan Zeppelin dalam fikiran, kucing itu mendapat rangsangan yang besar dan gembira.

“Zeppelin adalah seperti bersemangat dan suka bermain seperti yang dia nampak,” kata Jaffe.

Membawa kucing ke laluan penghantar surat dengan kegembiraan pastinya merupakan titik tinggi yang lucu di pagi harinya. Jaffe tidak dapat menahan senyuman sambil memerhatikan mereka berseronok dengan rutin comel mereka.

Atas persahabatan mereka, Jaffe menyatakan rasa terima kasihnya. Dan akibatnya, saya telah membina persahabatan dengan penghantar surat juga.

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!