G3ram Dengan Isteri Kerana Cur4ng Ketika Suami Mencari Nafkah,Suami Rob0hkan Rumah Mereka Dengan Alas4n ‘Milik Keluarga Pihak Lelaki’

G3ram Dengan Isteri Kerana Cur4ng Ketika Suami Mencari Nafkah,Suami Rob0hkan Rumah Mereka Dengan Alas4n ‘Milik Keluarga Pihak Lelaki’

Di Indonesia, seorang lelaki telah buat ‘kerja tak masuk akal’ apabila nekad bertindak menc4but semua kayu rumahnya yang dibina sejak tujuh tahun lalu. Menerusi laporan JTV Madium, individu yang dikenali sebagai Agus Purwanto menerima khabar yang kurang senang dari isterinya yang baru pulang dari Hong Kong selepas 10 tahun menjalani kehidupan PJJ (pas4ngan jar4k j4uh).

Difahamkan, isterinya yang dikenali sebagai AT telah mengambil up4h peguam untuk menvntut penc3raian daripada Agus Purwanto secara tiba-tiba. Walhal, selama ini hubvngan rumah tangga mereka tiada seb4rang mas4lah.

Lebih mengec3wakan apabila si suami mengetahui isterinya itu did4kwa bersel1ngkuh dibelakangnya selama ini. Sekembalinya ke Indonesia, AT tidak pulang ke rumah untuk bertemu dengan suami, sebaliknya dia mengambil keputusan untuk menetap bersama lelaki lain yang merupakan warga setempat di sana. AT juga did4kwa mahu ‘dil3paskan’ sebagai isteri diseb4bkan telah menjalani kehidupan yang selesa dengan lelaki itu.

Ber4ng dengan tind4kan isterinya itu, Agus telah merob0hkan rumah yang telah dibinanya bersama isteri tujuh tahun lalu sebagai persetvjuan kedua-dua pihak. Setiap kepingan kayu yang terpasang di rumah tersebut dic4but Agus dan diambilnya dengan al4san milik keluarga pihak lelaki. Manakala, bangunan dan tapak rumah tersebut tetap menjadi milik AT.

Difahamkan, penduduk kampung di Desa Carangrejo, Jawa Timur itu turut membantu Agus menc4but kesemua kepingan kayu pada bahagian bvmbung rumah kerana bers1mpati dengan nas1b lelaki itu.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohbulan.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!