T4k S4ngka Zizan Dah Ada ‘Ins4n Pilihan’,Kenapa T4k B3ritahu Awal-awal?

T4k S4ngka Zizan Dah Ada ‘Ins4n Pilihan’,Kenapa T4k B3ritahu Awal-awal?

Tind4kan pelakon dan pelawak terkenal, Zizan Razak memuat naik foto sebentuk cincin di InstaStory miliknya mengvndang persoalan dan spekulasi orang ramai.

Menerusi InstaStory tersebut, pelawak berusia 37 tahun itu berharap si penerima akan gembira dengan k3jutan dilakukan selain mem0hon doa agar semua yang dirancang akan dipermudahkan.

“I hope you happy with this surprise. Doakan semoga semuanya berjalan lancar,” tulis pemilik nama Mohammad Razizan Abdul Razak itu.

Malah selain foto cincin, pelakon filem Bulan dan Pria Terhebat itu turut berkongsi video mem4parkan sejambak bunga dan hadiah yang akan diberikan kepada insan berkenaan.

“Bermulalah saat yang baru, kisah antara kau dan aku,” katanya romantis.

Berikutan itu, warganet tertanya-tanya adakah Zizan sudah menemui cinta sejati dan mengambil kepvtusan untuk mel4mar ‘gadis’ berkenaan atau mungkin sekadar g1mik semata-mata.

Bagaimanapun, rata-rata berkata kejvtan tersebut adalah untuk ibunya Anai Ibrahim kerana reka bentuk cincin itu sesuai dipakai bagi golongan yang lebih berusia.

Orang muda mana pakai cincin macam tu

Terdahulu, menurut lap0ran media, Zizan meng4kui terasa hati apabila sering menjadi ‘bahan’ netizen berkaitan hubungan cinta namun tetap mendoakan dirinya cepat dipertemukan jodoh.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia.cc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!