Drama Queen Oyen Menipu Cedera Untuk Masuk ke Dalam Dan Menghangatkan Hati

Kucing nampaknya mempunyai kebolehan yang sangat istimewa ini untuk memperdayakan semua orang, dan saya amat pasti kami mempunyai begitu ramai pencinta kucing di sini untuk mengesahkannya.

Walau bagaimanapun, kucing comel ini mungkin kucing paling licik yang pernah wujud. Sebabnya? Nah, caranya yang sangat khusus untuk memberitahu pemiliknya bahawa dia bosan dengan udara segar, dan dia mahu masuk. Namun begitu, manusianya tahu muslihatnya dengan baik, mereka sentiasa jatuh ke dalam perangkapnya.

Baru-baru ini, mereka juga merakamnya di kamera dan hasilnya adalah momen jenaka haiwan yang tulen.

Kucing tabby ini benar-benar tahu cara masuk ke dalam rumah walaupun pintunya tertutup, menjadikan ini drama ratu sebenar. Kucing yang licik itu berpura-pura terluka dan mempamerkan wajah yang suram manakala ibunya yang sukar untuk menarik perhatian (seperti yang dia ingin percaya) memerhatikannya melalui tingkap kaca.

Wanita itu mungkin kedengaran bertanya, “Ada yang salah dengan kaki awak Susan?” Seperti yang anda boleh jangkakan, dia berjaya dengan cepat, dan ibunya tidak mempunyai pilihan selain membenarkannya masuk. Namun, sebaik sahaja dia masuk, lemasnya hilang secara misteri!

Ibu Susan memutuskan untuk berkongsi video lucu itu dalam talian, dan tidak lama kemudian, persembahannya yang layak untuk Oscar menjadi viral. Tetapi ternyata dari komen penonton, Susan bukan satu-satunya kucing di dunia yang boleh memalsukan kecederaan, hanya untuk mendapatkan apa yang mereka mahukan. Namun begitu, persembahannya akan membuatkan pelakon terkenal pun cemburu.

Tengoklah!

 

Jika anda tidak dapat mengakses video di atas, lihat video ini!

Leave a Comment

error: Content is protected !!