“Big boss mari sudah tu ,cepatt sambut dia kat sana tu dia jelingg kita dah tu”

Ia adalah hari besar untuk pasangan pengantin, secara teknikal. Persiapan rapi mereka akhirnya menghasilkan apa yang mereka percaya akan menjadi perkahwinan yang tidak dapat dilupakan.

Tetapi bukan pengantin baru yang gembira yang semua orang bercakap tentang hari itu.

Mereka merujuk kepada Moose, pembawa cincin cantik pasangan itu.

Jelas sekali, daripada mengecualikan haiwan kesayangan mereka daripada perayaan perkahwinan, pasangan itu memutuskan untuk memberinya peranan utama — dan untuk memastikan dia melihat bahagian itu.

Walaupun tidak dinafikan ramai tetamu bergaya yang hadir untuk majlis itu, Moose, dengan kolar dan tali leher tersuai kecilnya, dengan mudah mencuri perhatian. Dan kemudian dia memenangi internet.

Pengiring manusia Moose di majlis perkahwinan itu menghantar tweet gambar kucing cantik itu, dan imej itu dengan cepat menjadi tular:

Tidak mengambil masa lama bagi pengulas untuk mengambil perhatian tentang penampilan agung Moose – menunjukkan bahawa, walaupun menjadi kucing di majlis perkahwinan, dia entah bagaimana kelihatan melebihi segalanya.

Seorang pengguna Twitter menyatakan, “Saya rasa saya berhutang wang kepada haiwan ini.”

Seorang lagi meneruskan dan mengemas kini foto Moose dengan beberapa perubahan yang sesuai.

Dan begitu sahaja, Moose bertukar daripada kucing rawak kepada selebriti internet yang bonafide.

Tiada kata-kata tentang perasaan pasangan pengantin baru ini tentang dikalahkan oleh pembawa cincin mereka – tetapi terima kasih sebahagian besarnya kepada kucing yang cantik itu, hari besar mereka tidak akan dilupakan tidak lama lagi.

Leave a Comment

error: Content is protected !!