Wanita Tiba Di Rumah Perlindungan Untuk 3 Anak Kucing Tetapi Tidak Dapat Meninggalkan Anak Yatim Kecil Ini (Video)

Seekor anak kucing yatim piatu sangat gembira berada di rumah yang penuh kasih sayang dengan adik-beradik angkat baharu yang boleh dibesarkan bersamanya, terima kasih kepada Jess Thoren, ibu angkat yang menguruskan KittenBnB di Hoboken, New Jersey, yang berada di tempat perlindungan untuk mengambil tiga kucing dan tidak boleh meninggalkan lelaki kecil itu di sana.

Jess dapat melihat anak kucing yatim yang comel yang bersendirian dan tidak berdaya di kalangan anak kucing lain.

Budak kecil itu jauh lebih muda daripada yang lain dan sangat memerlukan rumah angkat, dan Jess tidak tahan memikirkan dia bersendirian di tempat perlindungan.

Kerana budak kecil itu tidak mempunyai destinasi yang ditetapkan, wanita itu menawarkan diri untuk membawa anak kucing itu pulang bersama tiga ekor kucing yang lain.

Frankie (Victor Frankenstein) kucing itu dengan cepat berehat ke rumah barunya dan baring di atas katilnya yang elok penuh dengan selimut. Frankie perlu diberi susu botol 24 jam sehari, kerana beratnya 250 gram, dan dia memerlukan banyak penjagaan khusus, tetapi yang paling penting, dia memerlukan banyak kasih sayang.

Walaupun anak kucing yang paling kecil, Frankie mendekati adik-beradik angkatnya dan bertekad untuk bersaing dengan mereka walau dalam apa jua keadaan sekalipun.

Erik Thoren dari KittenBnB berkata di Facebook:

“Dia hanya satu atau dua minggu lebih muda daripada yang lain, tetapi dia cepat matang.”

Anak kucing yang lembut itu cukup berpuas hati dalam persekitaran rumah baharunya, dan mempunyai teman kucing lain untuk menemaninya membantu setiap hari berkembang maju sepenuhnya. Anak-anak kucing yang lain memujanya seolah-olah dia adalah saudara kandung, dan mereka telah mengalu-alukannya dan memasukkannya ke dalam semua rancangan mereka sejak awal.

Walaupun Frankie beransur-ansur memperoleh semula keseimbangannya, dia seronok menonton semua yang dilakukan oleh abangnya untuk belajar daripada yang terbaik. Apabila anak kucing lain berjalan, berlari, dan bermain, dia cuba meniru mereka. Walaupun terjatuh beberapa kali, anak kecil itu sangat yakin dan berani.

Selepas seharian beraktiviti, anak kecil itu lebih suka memeluk adik-beradik angkatnya dan mendengkur sehingga dia tertidur. Dia semakin berat dan kuat, dan keperibadiannya secara beransur-ansur terbentuk; nampaknya tiada dan tiada siapa boleh menghalangnya.

Dengan bantuan kucing lain, Frankie berkembang menjadi anak kucing yang lincah dan nakal yang menyebabkan kekacauan di dalam rumah. Tetapi apabila tiba masanya untuk tidur, dia suka membungkus dirinya dalam pelukan abang-abang angkatnya untuk tidur malam yang aman dan damai.

Frankie memberikan pelukan yang tidak berkesudahan pada rakan-rakannya dan memenuhi rumah dengan dengkur yang indah; walaupun anak bongsu, dia mempunyai banyak cinta untuk dikongsi. Walaupun permulaan hidup yang sukar, anak kucing muda itu dan adik-beradiknya memeluk dan menikmati kehidupan baru mereka setiap hari.

Tidak lama lagi, semua anak kucing akan cukup umur untuk ditempatkan sebagai anak angkat dan diberi rumah kekal yang sepatutnya.

Sweet Frankie kesepian di tempat perlindungan apabila Jess menemuinya, tetapi dia memahami apa yang dia perlukan, dan hari ini dia berkembang pesat untuk bahagia dengan sebuah keluarga.

Leave a Comment

error: Content is protected !!