Wanita Membela Kucing 21 Tahun Ditinggalkan Pemilik Untuk Memberikannya Hari-Hari Terbaik

Di hospital veterinar tempatan pada tahun 2015, Tiér “dilarang secara evastatin” oleh bekas manusianya, dan dia “yin” kerana cinta. Nichole dan abangnya juga sedang mencari teman untuk menemani kucingnya yang berusia 6 tahun ketika itu. Mereka tidak menjangkakan mencari kucing lain kerana mereka sudah mempunyai seekor, tetapi kisah Tier di halaman Facebook Castle Neighborhood berjaya mencairkan Nicle.

Mereka memutuskan untuk membawa pulang kucing liar berusia 21 tahun ini dari Hospital Veterinar Twin Cities kerana mereka mahu memberikan penjagaan yang diperlukannya.

Kami memandang satu sama lain dan berkata, “Kami mengambil kucing itu.” Nichole Sai “Apabila kami membawanya pulang malam itu, nampaknya dia tidak pernah mengalami bagaimana rasanya mempunyai selimut dan bantal.”

Tetapi tidak seperti individu lain yang menarik, kucing itu sangat kusut dan kurang berat badan. Pasangan itu mendapat preskripsi Tianer apabila mereka membawanya masuk untuk pemeriksaan. Secara beransur-ansur, Tiier mula berubah dengan cara yang menakjubkan. Dia pada masa yang sama hangat dan gembira kerana bulunya tidak lagi kusut dan kasar tetapi sebaliknya lembut dan sutera.

Keluarga itu menyedari bahawa Tiper telah meminum air lebih kerap daripada biasa. Nichole mengesyaki ada sesuatu yang tidak kena, jadi dia bergegas ke doktor haiwan sekali lagi. Ternyata, Tier mengalami kegagalan buah pinggang dan telah berjalan dengan tumor sebesar bola di perutnya.

Memandangkan dia seorang pencinta kucing yang sebenar, Nichole berusaha lebih untuk memenuhi hasrat Tieger agar dia menjalani kehidupan dengan sepenuhnya. Dia membuat senarai baldi dan mengambil bahagian dalam setiap aktiviti bersamanya.

“Walaupun mengalami kegagalan buah pinggang dan kami berseronok, dia menendangnya seperti kanak-kanak berusia 12 tahun.” Kami memutuskan untuk membuat senarai baldi yang penuh dengan aktiviti mencabar untuk Esok. Dia menyiarkan di Facebook.

 

Tieger adalah kucing yang menakjubkan; dia suka berada di luar dan berehat di pantai di bawah sinar matahari. Mereka telah bergerak melalui kawasan Pantai Bethany, di mana Nichole mempunyai kediaman. Hari lahir Tier telah disambut oleh pasangan itu dua kali, dan dia juga dipaparkan dalam temu bual yang disiarkan baru-baru ini di FX 5 DC. Dia telah menghabiskan beberapa cuti bersama keluarga dan seekor lagi kucing.

Pasangan itu menyiarkan pengembaraan mereka dari senarai baldi mereka di Facebook, di mana ia cepat mendapat populariti. Orang sering bertanya bagaimana Tier mengubah seluruh isi rumah menjadi lebih baik dan bagaimana Nicle menerima kucing senior.

 

“Aspek yang paling penting ialah kisah Tieger menunjukkan betapa menakjubkannya mengambil haiwan peliharaan warga emas dan memberikan penjagaan terbaik kepada mereka semasa mereka masih mampu! Dia sentiasa mengubah hati orang, dan apabila bercakap tentang mengambil makhluk yang lebih tua, dia berharap akan mengubah hati orang juga. Dia berkata.

Malangnya, sebaik sahaja mereka selesai meraikan ulang tahun kedua Tieger, atau “Hari Gtchya,” dia dengan tenang berdengkur selama 30 saat sebelum meninggal dunia dalam pelukan pemiliknya. Hati Nichole telah dirobek berkeping-keping.

“Ia bermakna segala-galanya kepada kami bahawa dia menyelitkan kepalanya ke dalam pelukan saya dan mendengkur pada saat-saat terakhirnya. Dia tidak perlu mengalami tekanan apabila melawat doktor haiwan, dan dia mungkin pergi bersama seluruh keluarganya. Mmmy (Ariene), Day (Michael), dan abangnya Stuart yang berusia 6 tahun. Dia mengarang.

Nicle mengingati detik itu dengan baik, tetapi dia bersyukur dan menghargai bahawa Tier telah menemui keselamatan dalam pelukannya pada saat terakhir.

Dia telah mengubah hati anda, dan apabila ia datang untuk menerima pakai anjing baharu, dia, diharapkan, akan mengubah hati orang lain juga.

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!