Wanita Cerita D3tik Hit4m Apabila Mula Dis1hir,Hampir M3nghancurkan Kebahagiaan Rumah Tangga Mereka

Wanita Cerita D3tik Hit4m Apabila Mula Dis1hir,Hampir M3nghancurkan Kebahagiaan Rumah Tangga Mereka

Biarpun kita hidup di zaman serba moden yang dilengkapi dengan teknologi canggih, amalan sih1r masih diamalkan seg3lintir masyarakat Melayu negara ini.

Realitinya, ramai yang menjadi m4ngsa ak1bat ‘buatan halus’ manusia, termasuklah pasangan suami isteri yang sering dihantar s1hir p3misah ak1bat h4sad d3ngki.

Menerusi perkongsian di TikTok, seorang wanita bernama Puan Syira Jamal berkongsi c3rita detik hit4m dirinya d1sihir apabila perasaan b3nci terhadap suami membvak secara tiba-tiba.

Tiba-tiba rasa b3nci pada suami

Apa yang lebih p3lik, selama ini hubungannya dan suami semua baik-baik sahaja dan tiada seb4rang mas4lah.

Bagaimanapun, keadaan menjadi lebih t3ruk apabila kesihatannya mula terj3jas ak1bat ser4ngan ilmu hit4m tersebut sejak awal perkahwinan mereka.

Menurut Syira, setelah puas berubat dengan doktor, namun peny4kitnya masih tid4k s3mbuh. Berikutan itu, dia cuba menjalani rawatan secara tradisional sebagai ikht1ar untuk mengetahui pvnca sebenar peny4kitnya.

Sejak itu, Syira mengetahui bahawa dirinya terkena s1hir p3misah angkara buatan orang.

Syukur suami masih sayang dan setia

Syira meng4kui berasa amat bers4lah kerana tanpa s3dar telah memb3nci suaminya sendiri tetapi dia tetap bersyukur kerana dikurniakan seorang pasangan yang sabar dan setia.

Setelah 7 tahun perkahwinan mereka, ibu kepada 2 orang anak itu tetap bahagia memiliki suami yang sentiasa ada di sampingnya saat menjalani vjian tersebut.

Kongsi tanda-t4nda s1hir pemisah

Di samping itu dalam perkongsian lain, Syira turut berkongsi t4nda-tanda yang dialaminya sewaktu d1sihir antaranya adalah mimpi benda an3h, tid4k sihat tanpa sebab serta t4kut mendengar ayat al-Quran.

Menjengah ke ruangan kom3n, rata-rata netizen mendoakan agar wanita itu dan suaminya sentiasa d1lindungi oleh Allah SWT. Malah, ramai juga yang berkongsi pengalaman sama seperti dialami Syira.

J3hat betul manusia. Sanggup guna ilmv hit4m semata-mata mahu mengh3ncurkan kebahagiaan orang lain. Punc3nya? Has4d d3ngki kerana sentiasa tidak mensyukuri nikmat yang diberikan Allah SWT.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:ohmymedia.cc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!