Wajah Si Kucing Yang Kur4ng Upaya Ini Membuatkan Netizen Terhibur Kerana Mukanya Comel & Kelakar

Rexie adalah bukti langsung bahawa menjadi kurang upaya tidak memerlukan tidak dapat. Walaupun anak kucing berusia 3 tahun ini mempunyai tulang belakang yang rosak dan tidak dapat menggerakkan dua kaki belakangnya, dia mempunyai sikap yang berbeza dan gembira. Malah, wajah kecil kucing comel itu penuh dengan emosi sehinggakan dia digelar sebagai Cat-King Of Bleps.

Dasha Minaeva, pemilik kucing rumah itu, berkata mereka mempunyai hubungan jurugambar model dalam entri Panda Bosan sebelum ini. “Tidak pernah ada kekecewaan!” dia berkata.

Rexie hanyalah anak kucing apabila bekas pemiliknya menderanya, menyebabkan dia lumpuh dan mengalami pelbagai masalah kesihatan kucing. Kucing tabby pula telah belajar untuk menikmati kehidupan sepenuhnya tanpa mengira keadaannya dari semasa ke semasa.

“Dia tidak tahu dia kurang upaya,” Dasha memberitahu Panda Bosan. “Dia melakukan semua yang dilakukan oleh kucing lucu yang lain. Dia tidak boleh pergi ke bilik mandi atau menggaru telinganya sendiri. Tetapi itulah sebabnya dia mempunyai manusia!” Selepas anak kucing itu diselamatkan, Dasha mengambilnya, dan kedua-duanya tidak dapat dipisahkan sejak itu.

Minaeva mendapatkan kucing kesayangannya kerusi roda yang dipesan lebih dahulu untuk membantunya dalam perjalanan di sekitar rumah pada mulanya.

Walau bagaimanapun, ia dengan cepat menjadi usang. “Dia jauh lebih baik tanpanya.

Kucing sangat berdikari dan menyesuaikan diri dengan baik dengan persekitarannya. Dengan kedua-dua kakinya, Rexie lebih mudah bergerak dan selesa berjalan dan berlari.”

Leave a Comment

error: Content is protected !!