Tempat Perlindungan Haiwan Menghasilkan Komersial Kucing Berbajet Rendah yang Kelakar, Ia Menjadi Viral Di Luar Jangkaan Mereka

‘Kitty Kommercial’ tempat perlindungan haiwan Furkids yang comel dan lucu menjadi tular, dan ia sememangnya membuktikan bahawa anda tidak memerlukan belanjawan tinggi untuk menghasilkan karya agung!

Organisasi penyelamat itu mempunyai ibu pejabatnya yang terletak di Atlanta, Georgia, jadi ia amat sesuai untuk menampilkan orang asli Atlanta dengan nama Paul Preston sebagai watak utama dalam iklan kucing improvisasi pintar yang mengambil masa hanya 30 minit untuk penggambaran.

Tempat Perlindungan Haiwan Menghasilkan Komersial Kucing Berbajet Rendah yang Kelakar, Ia Menjadi Viral Di Luar Jangkaan Mereka

Semasa menonton Preston beraksi seperti jurujual kereta terpakai untuk mendapatkan kucing angkat pasti akan membuat anda kecewa, adalah penting untuk menyebut bahawa dalam kehidupan sebenar lelaki itu bukan pelawak. Preston sebenarnya adalah seorang kontraktor dengan syarikat pengurusan harta sewa, yang kebetulan seorang yang sangat lucu.

Sebenarnya, kakak Preston sendiri yang pada asalnya menghasilkan idea untuk iklan itu. Dia adalah sukarelawan tetap di Furkids, dan tidak dapat memikirkan sesiapa yang lebih baik daripada abangnya untuk dipaparkan dalam video itu.

‘Kitty Kommercial’ perlindungan haiwan Furkids benar-benar membuktikan anda tidak memerlukan belanjawan tinggi untuk menghasilkan karya agung!

Dialog dalam video komersial kucing itu telah diubah suai sepenuhnya dan mengambil masa kira-kira 30 minit untuk dibuat

Tonton hasil akhir yang lucu di sini:

Leave a Comment

error: Content is protected !!