Tak Tahan Dengar Tuan Menyanyi, Reaksi Separa Jadian Oyen Ini Mencuit Hati Orang Ramai.

Tak Tahan Dengar Tuan Menyanyi, Reaksi Separa Jadian Oyen Ini Mencuit Hati Orang Ramai.

Tidak dinafikan, ada masanya kucing juga memerlukan masa untuk duduk seorang diri dan tidak mahu diganggu oleh orang lain. Namun gelagat pemilik kucing ini yang cuba mengganggu kucing peliharaannya dengan nyanyiannya ini mencuit hati netizen.

Reaksi Kucing Tak Tahan Dengar Tuan Menyanyi, “Member Tertekan…”

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, gadis itu berkongsikan kejadian lucu yang berlaku padanya baru-baru ini semasa dia cuba menganggu ketenteraman kucingnya itu. Turut dapat dilihat, gadis itu sedang memegang kucing tersebut sambil menyanyikan sebuah lagu.

Apatah lagi ditambah dengan reaksi kucing itu yang akhirnya marah apabila mendengarkan nyanyian dari gadis tersebut. Bukan sahaja marah malah kucing itu juga siap cuba mencakar pemiliknya itu sekaligus membuatkan netizen pecah perut melihatnya.

Video :

Lebih mencuit hati lagi, kucing itu akhirnya mula hilang sabar dan cuba mencakar pemiliknya itu pada penghujung video. Melihatkan reaksi spontan dari kucing itu, netizen turut sama berdekah melihatnya yang kelihatan seperti sudah tidak dapat menahan sabar.

Pada ruangan komen, netizen turut berseloroh mungkin juga kucing itu berada dalam mood yang tidak baik dan terkesan dengan nyanyian gadis itu. Malah ditambah pula dengan gelagat selamba gadis itu yang seakan-akan sengaja mahu mengusiknya.

“Jangan diganggu separa jadian oyen tu. Dia maghoh nanti kang.”

“Member dah lah tekanan. Yang nak menghibur pulak menyakitkan hati”

Sumber: imuslimnetwork

Leave a Comment

error: Content is protected !!