‘Tak Mahu Cakap Banyak,Kita Tunggu Dan Lihat’ Fiza Halim Buat Laporan Polis Dikec4m Netizen

‘Tak Mahu Cakap Banyak,Kita Tunggu Dan Lihat’ Fiza Halim Buat Laporan Polis Dikec4m Netizen

Baru-baru ini, nama pelakon jelita iaitu Fiza Halim menjadi topik hangat di media sosial selepas seorang wanita yang mengaku sebagai bekas adik ipar Fiza mendkwa pelakon itu telah menjadi ‘kaki s0nd0l’ dan ‘pemvsnah’ rumah tangga abangnya dan bekas isteri.

Setelah sekian lama mendiam diri, Fiza Halim akhirnya tampil membuka mulut mengenai dakw4an yang dilemparkan kepadanya itu.

Fiza buat laporan polis

Difahamkan, sebelum ini individu yang dipercayai merupakan bekas adik ipar Fiza Halim telah menceritakan satu persatu apa yang dilakukan pelakon ini sehingga membuatkan abang dan bekas isterinya berc3rai. Meskipun begitu, tiada sebarang kenyataan atau respon yang dikeluarkan oleh Fiza.

Terbaru, bekas anggota kumpulan Elite ini telah memuat naik satu posting memaklumkan bahawa dia sudah membuat lap0ran polis dan siasatan masih lagi dijalankan. Jelasnya lagi, selama ini dia hanya mendiamkan diri adalah atas nasihat pihak polis.

Apa yang boleh saya bagi tahu dekat sini, selama 4 hari ni saya berdiam diri tak nak ulas apa-apa sebab pihak polis mengarahkan saya supaya tidak membalas atau menjawab apa-apa pertanyaan. Ini kerana segala DM, comment yang saya dapat selama 4 hari ni telah dipantau oleh pihak SKMM dan juga pihak polis.

Sementara itu, Fiza sempat memberi amarakan kepada semua individu yang pernah memberi komen cac1an dan hin4an kepadanya supaya bersiap sedia untuk disiasat oleh pihak polis.

Jadi bersiap sedia lah ya semua yang pernah hantar DM dan komen ke saya akan di soal siasat. Tak mahu cakap banyak, kita tunggu dan lihat.

Sudah baca artikel ini?Mohon like,komen dan share semua..Terima Kasih Banyak!

Sumber:ohbulan.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!