Sukalah Tantrum Masa Kita Buat Kerja, Letihla Hari2 Macam Ni. Pegang Kang Tak Jadi Keje Nk Menggomol Jek.

Sukalah Tantrum Masa Kita Buat Kerja, Letihla Hari2 Macam Ni. Pegang Kang Tak Jadi Keje Nk Menggomol Jek.

Semuanya gara-gara reaksi kucing itu yang akhirnya terduduk di atas meja itu semasa cuba dihalau oleh pemiliknya ini. Malah video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih lebih setengah juta tontonan setakat ini.

Pemilik kucing tentunya cukup faham dengan kerenah kucing yang suka mengganggu ketika anda sedang makan atau sibuk membuat kerja. Sama juga macam gelagat seekor kucing ini yang menarik perhatian ramai apabila dilihat cuba mengganggu pemiliknya namun lain pula yang berlaku akhirnya.

Lelaki itu kemudian meminta kucing itu beredar dan cuba mengangkatnya pergi dari situ. Namun entah bagaimana, kucing itu kemudian mula terduduk di sudut meja itu dengan posisi yang kelihatan begitu selesa buatnya.

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan gelagat kucingnya yang cuba mengganggunya melakukan kerja. Malah kucing itu juga siap duduk betul-betul di hadapan komputernya dan menghalangnya.

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat spontan dari kucing tersebut. Malah ada yang turut sama ‘geram’ melihat kecomelannya ini yang cuba mengganggu pemiliknya membuat kerja.

Sebaik sahaja melihatnya, lelaki itu kemudian mula berdekah dan berputus asa untuk menghalaunya pergi. Lebih mencuit hati, kucing itu juga kelihatan begitu selesa terduduk di situ dan kembali membuat halnya sendiri.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!