“Makanan Tu Tak Elok Ke?” Kucing Cuba Sorok Makanan Tuannya Cvri Perhatian Ramai.

“Makanan Tu Tak Elok Ke?” Kucing Cuba Sorok Makanan Tuannya Cvri Perhatian Ramai.

Malah lelaki itu turut sama terkedu apabila kucing itu dengan selambanya seakan-akan mengor3k pasir untuk menimbus makanannya ini. Malah rata-rata netizen juga turut berdekah melihat reaksi spontan kucing ini yang seperti mahu menyembunyikan makanan tersebut.

Kebiasaannya kucing akan mengor3k pasir setiap kali mereka ‘membuang’ tetapi ada juga masanya mereka akan melakukan rutin yang sama pada makanan. Sama macam situasi yang dialami lelaki ini apabila kucingnya itu cuba menimbus makanan yang dibelinya ini.

Tetapi lain pula yang dilakukan kucing ini apabila dia cuba untuk menimbuskan makanan pemiliknya yang dihidunya ini. Lebih melucukan, turut dapat dilihat gaya kucing itu yang bersungguh-sungguh cuba menyorokkan makanan tersebut.

Pada gambar dan video yang dikongsikan, pemilik kucing itu berkongsikan reaksi kucingnya itu sebaik sahaja melihat bungkusan makanan itu. Kebiasaannya, kucing akan mengor3k pasir semasa mereka ‘membuang’ untuk menimbus najis mereka.

Video :

Menjenguk ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat reaksi spontannya ini. Malah ada yang berseloroh mereka juga pernah melalui situasi yang sama dengan kucing mereka sebelum ini.

Malah pemiliknya juga turut mem4rahi kucingnya itu yang dengan selambanya melakukan begitu pada makanannya. Namun ada juga netizen yang memberitahu mungkin juga kucing itu hanya berniat mahu menyembunyikan makanan itu sahaja.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!