Si Helang B0tak, Si Musang Liar Dan Si Kucing Domestik Berkumpul Dengan Aman Di Anjung Wanita

Mereka yang tinggal di Alaska biasanya akan melihat helang dan musang, tetapi melihat mereka bergaul bersama nampaknya pemandangan yang jarang berlaku. Ia lebih jarang untuk melihat mereka di sebelah haiwan peliharaan anda di luar pintu rumah anda.

Pam Aus, bagaimanapun, baru-baru ini telah menyiarkan video Youtube yang merakam adegan helang botak, musang, dan dua kucingnya bergaul di anjungnya. Empat makhluk itu, seekor berbulu dan tiga ekor binatang berbulu, yang pernah difikirkan hampir tidak muncul bersama-sama, tertangkap kamera sedang berkumpul.
Video itu bermula apabila Pam berada di dalam biliknya mendengar burung helang berkokok. Semasa dia keluar untuk menyiasat, dia kagum melihat pemandangan itu.

Helang botak itu duduk kurang dari satu meter dari wanita itu, dan seekor musang liar di bawahnya sedang merenungnya mendengarnya dengan penuh perhatian. Kedua-duanya kelihatan tidak terganggu dengan kehadiran manusia itu.

Sumber: pla1554alaska

Sumber: pla1554alaska

Duduk bertentangan dengan mereka ialah Gizmo, kucingnya yang sosial dan mesra. Semasa Pam meletakkan kameranya pada Koper, kucing domestik yang lain, yang berjalan dari salji berniat untuk memasuki rumah, musang itu kelihatan seperti mahu bergerak ke dalam rumah juga.

Sumber: pla1554alaska

“Adakah anda mahu masuk,” kata Pam kepadanya.

Dimuat naik pada 25 Mac, video yang luar biasa itu telah ditonton lebih 350,000 kali. Sejak itu, haiwan liar terus melawat kucing Pam. Kami menyukai persahabatan aneh mereka kerana ia benar-benar menggambarkan betapa cantik, comel dan comelnya Kerajaan Haiwan.

Leave a Comment

error: Content is protected !!