Setiap Kali Mesin Cuci Pinggan Melengkapkan Satu Kitaran Kucing ini Muncul

Gripen telah bersama keluarganya sejak dia masih anak kucing, dan dia sentiasa seronok terlibat dalam aktiviti rumah tangga, walaupun dia tidak sepatutnya melakukannya.

Micaela Strömberg, ibu Gripen, memberitahu The Dodo, “Dia seorang anak muda yang sangat lucu, ingin tahu dan ingin tahu.” “Dia suka kenakalan dan telah menyeret tuala dan juga langsir yang saya gantung untuk keringkan sejak dia masih anak kucing.” Dia makan makanan yang saya tinggalkan di kaunter untuk kemudian, mencuri kain pinggan saya, dan mainan dengan dua Dalmatian saya.”

Gripen mempunyai banyak tenaga, tetapi mesin basuh pinggan mangkuk adalah satu perkara yang membuatkan dia tenang.

Apabila Gripen berjaya pergi ke kaunter suatu hari, dia mendapati bahawa apabila mesin basuh pinggan mangkuk dimatikan dan dibuka, ia mengeluarkan kabus wap yang serupa dengan rawatan spa – dan kucing yang ingin tahu itu serta-merta terpikat. Apabila Gripen mendengar mesin basuh pinggan mangkuk menamatkan kitaran, dia berlari ke kaunter di atasnya dan duduk untuk rawatan muka wap hariannya. Dia juga akan muncul awal pada suatu ketika, hanya untuk selamat.

“Dia berehat di kaunter beberapa kali seminggu apabila mesin basuh pinggan mangkuk sedang berjalan,” tambah Strömberg. “Dia duduk di sana selama hampir 20 minit,” kata pencerita.

Gripen membenarkan wap membasuhnya sebaik sahaja mesin basuh pinggan mangkuk dibuka, dan ekspresinya menceritakan semuanya.

Gripen mungkin sedikit kecoh pada masa-masa tertentu, tetapi sesi spa mencuci pinggannya adalah satu masa dalam sehari apabila dia benar-benar tenang. Ia agak pelik, tetapi ia berfungsi untuknya – jadi mengapa tidak?

Leave a Comment

error: Content is protected !!