“Siapa punya kerja ni” – Lelaki ini naik ger4m, tak pasal2 semua kucingnya berkening tebal

“Siapa punya kerja ni” – Lelaki ini naik ger4m, tak pasal2 semua kucingnya berkening tebal

Suka hati sahaja. Kalau kucing jalanan lain cerita, ini kucing bertuan pun ada yang nak kacau.

Seperti yang berlaku terhadap kucing seorang lelaki bernama Azlannuddin Azaman, meluahkan rasa kesaI kerana ada ‘tangan2 nakal’ yang tergamak ‘mendajaI’ kesemua kucing peliharaannya.

Sapelah yang dajaI kucing aku ni


Manalah tidak naik angin, muka kucingnya semua habis dilukis kening dengan menggunakan dakwat berwarna hitam. Jadi, tak pasal-pasal semua kucingnya semua dah berkening.

Serba salah betul nak gelak

Bagi netizen pula, nak gelak kesian tapi memang geli hati bila tengok kucing berkening bak Kim Kardashian. Bagaimana pun, rata-ratanya geram jugak dengan tindakan pihak yang tidak bertanggungjawab yang melukis kening pada wajah kucing lelaki itu.


Haaa! Baik mengaku siapa yang lukis kening kucing ni?!!?

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Follow dan Like kami di Berani Bangkit

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Azlannuddin Azaman via Semakan dan Permohonan Online

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*